Pagina voor verenigingen

Op deze pagina vind u verschillende verenigingen en stichtingen in Oostzaan. Klik op de gekleurde banner voor meer informatie.

Staat uw vereniging er niet bij en wilt u dat deze ook op op deze pagina komt, geef dit dan door aan info@dekunstgreep.nl.

Binnenkort
Vocality Productions, Theater de KunstGreepzondag 4 oktober De getalenteerde groep Vocality Productions die vorig jaar History of musicals naar het theater bracht komt met een gloednieuwe show! De zestien talenten uit Zaanstad en omstreken zijn opnieuw de repetitiezaal in gedoken en brengen 15...Meer info »
ABBA extra small Theater de KunstGreepzaterdag 12 september Stalkers, sleutelparty’s en kaviaar. Een theater concert vol bekende songs en inside story’s over de Zweedse hitmachine ABBA De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier,...Meer info »
MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZESzaterdag 10 oktober Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes. Samen met zijn band brengt hij op geheel eigen en unieke wijze de hits van Hazes terug naar de theaters, dit najaar. We zijn zeer verheugd dat hij ook naar Oostzaan komt! In Martijn Fischer Zingt...Meer info »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK