Pagina voor verenigingen

Op deze pagina vind u verschillende verenigingen en stichtingen in Oostzaan. Klik op de gekleurde banner voor meer informatie.

Staat uw vereniging er niet bij en wilt u dat deze ook op op deze pagina komt, geef dit dan door aan info@dekunstgreep.nl.

Binnenkort
Excelsior Najaarsconcert ‘Lake of the Moon’zondag 31 oktober .De muzikanten van Muziekvereniging Excelsior Oostzaan staan na een lange periode zonder optredens te popelen om weer het podium op te mogen. Sinds juni is het orkest druk bezig met repeteren om op zondag 31 oktober een gratis matineeconcert...Meer info »
Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft…..(2+)zaterdag 30 oktober Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft is altijd een succes in Oostzaan. Theater voor de allerkleinsten. Heel wat kinderen (en hun ouders en grootouders) in Oostzaan hebben leuke herinneringen...Meer info »
Eric Vloeimans & Will Holshouser – Two for the Roadvrijdag 22 oktober Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. Erics muzikale interesse is breed en...Meer info »
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK