Pagina voor verenigingen

Op deze pagina vind u verschillende verenigingen en stichtingen in Oostzaan. Klik op de gekleurde banner voor meer informatie.

Staat uw vereniging er niet bij en wilt u dat deze ook op op deze pagina komt, geef dit dan door aan info@dekunstgreep.nl.

Binnenkort
SuperSeptemberZondag, op het Kerkplein en in de KunstGreepzondag 8 september Een mooie zondag in september, Terwijl de oldtimers op het kerkplein te bezichtigen zijn, is er binnen in de KunstGreep tal van andere evenementen te bezichtigen. In de Raadzaal en Hofman geeft de Computer Vereniging Oostzaan en Omstreken...Meer info »
Wielerronde van Oostzaan in de Dokters buurtzondag 4 augustus Het jaar 2019 is net begonnen, maar we zijn toch al druk met de ronde bezig. Ons programma is inmiddels aangemeld bij de KNWU. De 47e ronde van Oostzaan staat voor 4 augustus 2019 op de kalender. We verwachten weer een mooie en attractieve...Meer info »
Kerkmis rond de KunstGreepdonderdag 1 augustus - zondag 4 augustus Elke jaar weer, de eerste donderdag van augustus begint de kermis van Oostzaan. Rond het Kerkplein staan weer de atracties opgesteld en zijn er gezellige terrassen voor de gezelligheid. Meer info »
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK