Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
maart
Alex Ploeg – Ultimatumvrijdag 22 maart Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. In zijn eerste avondvullende show stelt hij zichzelf meteen een ultimatum. Soms moet dat. Bepalen wie je bent. Ergens voor staan, maar Alex weigert dit al jaren. Want...Meer info »
Excelsior Oostzaan, voorjaarsconcertzaterdag 23 maart Verleden jaar bestond de vereniging 110 jaar maar door een drukke agenda van de (toen nieuwe) dirigent kon dit niet gevierd worden. Besloten is om dit jaar het 111-jarig bestaan te vieren. Zaterdagavond 23 maart wordt er met behulp...Meer info »
Eva Crutzen – Opslaan alszaterdag 30 maart Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is. De recensies...Meer info »
april
Combattimento in de Grote Kerk Oostzaanzaterdag 6 april Combattimento* speelt muziek uit de barokperiode. Bekende en onbekende werken uit de 17e- en 18e-eeuwse barokmuziek vormen de kern van ons repertoire en dan vooral de stijlen waarin fantasie en beweging een grote rol spelen. De leden...Meer info »
Bel Canto met Claes Compaen in theater de KunstGreepzaterdag 6 april - zondag 14 april We schrijven het jaar 1587. In een klein dorpje in de Zaanstreek wordt een jongen geboren. Zijn vader is lid van de geuzenbende van Dirck Duyvel die zich tegen het landsbestuur verzet, en zo groeit de jongen op in een tijd van opstand...Meer info »
Donateursmiddag Oudheidkamer Oostzaan in de KunstGreepzondag 28 april Twee maal per jaar geeft de Oudheidkamer Oostzaan een donateurs middag in theater de KunstGreep. Voor donateurs is de toegang gratis, Andere batalen een kleine bijdrage. Aan bod komen oude films en foto's. Meer info »
mei
Ellen ten Damme – Try-outvoorstelling (try-out) uitverkochtvrijdag 17 mei Na het enorme succes van ‘PARIS-BERLIN’ komt Ellen in het najaar van 2019 met een nieuw programma. Ten Damme zal zich in dit nieuwe programma breder oriënteren en naast de mooiste Franse chansons en Duitse klassiekers...Meer info »
Voorjaarsconcert Harmoniecorps Tuindorp in de KunstGreepzaterdag 18 mei Het grote orkest van HCT bestaat uit ca. 50 enthousiaste muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een prettige manier met elkaar muziek te maken. Het repertoire is zo breed mogelijk: bewerkingen...Meer info »
Bel Canto jeugd met PRINS Heerlijk in theater de KunstGreepzaterdag 25 mei Vóórdat Willem-Alexander koning werd, is Nederland ruim 120 jaar lang geregeerd door vorstinnen. Het jeugdkoor Bel Canto gaat terug in de tijd en neemt haar publiek mee naar een dorpje, ergens in Nederland, waar men op het...Meer info »
Atelierroute SOKzondag 26 mei Zondag 26 mei openen de Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars de deuren. Om 12 uur opening in de Kunstgreep en vanaf 13 uur in de verschillende ateliers Meer info »
Hemelvaart korfbal toernooi bij OKVdonderdag 30 mei Elk jaar vind er bij korfbalvereniging OKV een korbal toernooi plaats voor familie vrienden, verenigingen en belangstellende. Basis voor dit toernooi is gezelligheid. Meer info »
juni
Theaterschool Thomuzz in theater de KunstGreepzaterdag 29 juni Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema kinderfeestjes in de vorm van een...Meer info »
juli
Dansschool NVHer in Theater de KunstGreepzaterdag 6 juli Dansschool NVHer Dansschool NVHer is een jong, groeiend en dynamische dansschool onder leiding van Natasja van Hees. Vele dansers van jong tot oud hebben hun plekje al gevonden in het veelzijdige lesaanbod van diverse opgeleide docenten....Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK