Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

augustus
Peter Pannekoek – Nieuw Bloeddonderdag 19 augustus Het volk hunkert altijd naar nieuw bloed. Een nieuw lichaam om te aanbidden. Te verafgoden. Te prijzen. Te bekritiseren. Te veroordelen. Te verscheuren. Hier ben ik. Laat de slachting beginnen. Peter Pannekoek behoort tot de...Meer info »
september
VELDHUIS EN KEMPER – HOU DAT VASTdonderdag 2 september Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe voorstelling van het...Meer info »
ALEXANDER BROUSSARD SPEELT BILLY JOELdonderdag 9 september In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt...Meer info »
COVID-19 eind party op het pleinzaterdag 11 september Covid-19 heeft heel lang de hele wereld in zijn macht gehad. Er is terug gevochten om allees weer naar het normaal te brengen. Het lijkt erop dat we aan de winnende hand zijn. We willen dit vieren op het Kerkplein met een bescheiden feestje....Meer info »
OUDHEIDKAMER OOSTZAAN DONATEURSMIDDAGzondag 12 september Twee keer per jaar heeft de oudheidkamer een donateursmiddag. Op deze middag worden foto's en films van oud Oostzaan op het grote scherm weer gegeven. Meer info »
SUPER SEPTEMBER ZONDAGzondag 12 september Oldtimers op het plein, oudheidkamer in het theater en de computerclub in de Raadzaal. voor een ieder is er wat te beleven op Super September Zondag. Meer info »
Dolf Jansen – Het Jansen Vaccin (try-out) zaterdag 18 september Omdat de voorstelling van Dolf Jansen op 16 januari 2021 niet door kon gaan vanwege de lockdown, komt hij in september 2021 naar Theater de KunstGreep, Hij zal dan een try-out spelen van zijn oudejaarsvoorstelling. Het Jansen Vaccin...Meer info »
Percossa – Unplugged (Try out) UITVERKOCHTvrijdag 24 september Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie...Meer info »
ICK Amsterdam – Sweet like a Chocolate zaterdag 25 september Een intiem spektakel met de vijfde symfonie van Beethoven als open einde. Een intiem dansspektakel dat je verleidt, met een vleugje Beethoven omver blaast en je weer met jezelf achter laat in een roes van extase en twijfel. Een vrouw...Meer info »
oktober
Släpstick – The Roaring Twenties (try-out) zaterdag 2 oktober The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater. Een avond...Meer info »
Nhung Dam – 3 Miljoen voetstappen naar Siciliëzaterdag 9 oktober Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de Coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. 3...Meer info »
DIRK SCHEELE – IN HOLLAND STAAT EEN HUIS uitverkochtzondag 10 oktober Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis...Meer info »
Luchtkasteel met een scholenvoorstellingvrijdag 15 oktober Informatie volgt. Meer info »
Richard Groenendijk – Voor iedereen beter (try-out)donderdag 21 oktober Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de...Meer info »
Eric Vloeimans & Will Holshouser – Two for the Roadvrijdag 22 oktober Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. Erics muzikale interesse is breed en...Meer info »
Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft…..(2+)zaterdag 30 oktober Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft is altijd een succes in Oostzaan. Theater voor de allerkleinsten. Heel wat kinderen (en hun ouders en grootouders) in Oostzaan hebben leuke herinneringen...Meer info »
november
Javier Guzman – In vertwijfeling verblijven (Oudejaarsconference 2021)donderdag 4 november Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Want een memorabel jaar moet besproken worden. Dus is het tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Javier is scherp van...Meer info »
Niels van der Gulik – Ik blijf hier! – Een ode aan Ramseszaterdag 6 november Zo’n dertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam...Meer info »
Bel Canto de Musical de Jantjes zaterdag 13 november - zondag 21 november In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen...Meer info »
Youp – De laatste ronde ! (try-out)donderdag 25 november Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière....Meer info »
Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginnersvrijdag 26 november Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
Puellae Kwartet – In Concertzondag 28 november 4 jonge, enthousiaste, getalenteerde musici. Alle vier studeren zij aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Drie violistes en een celliste, die samen garant staan voor een hele mooie muzikale middag. Op zondagmiddag 1 november...Meer info »
december
Ellen ten Damme – Barock (try-out)donderdag 2 december Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous....Meer info »
Martine Sandifort – Namasteetjeszaterdag 4 december Vorig jaar stond Martine Sandifort al samen met Remco Vrijdag in Theater de KunstGreep. Met de hilarische voorstelling Voorlopig voor Altijd kregen zij Oostzaan aan hun voeten met hun voorstelling over het huwelijk. Nu is Martine terug....Meer info »
Lebbis – Ziel (try-out)zaterdag 11 december Het derde deel uit de trilogie De Bovengrens. Volgens onderzoek van de Amerikaans arts MacDougall zou de menselijke ziel 21,3 gram wegen. Ik vind het weinig. Er is twijfel aan zijn onderzoek. Dat vind ik logisch. Het onderzoek is...Meer info »
Paulien Cornelisse – Aanstalten (try out)dinsdag 21 december ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer...Meer info »
Stefano Keizers – Hans Teeuwen (try-out)donderdag 23 december De tweede theatervoorstelling van Stefano Keizers, Sorry Baby, werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt...Meer info »
januari
ALEX PLOEG – EGOzaterdag 22 januari Alex Ploeg werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands...Meer info »
februari
HANS DORRESTIJN – ‘T HOUDT EEN KEER OPzaterdag 12 februari Hans Dorrestijn: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding,...Meer info »
maart
JORIS LINSSEN & CARAMBA – NIEUWE STREKENzaterdag 19 maart Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave. Een...Meer info »
april
BEL CANTO musicalzaterdag 2 april - zaterdag 30 april Het is nog niet bekend welke musical gespeeld gaat worden. Zodra we meer weten zetten we het op de site. Meer info »
juni
Bel Canto de Jeugdige Misical met een Lotje uit de loterijzaterdag 18 juni Michel is een lieve jongen die erg zijn best doet op school, maar het lukt allemaal niet zo goed. Hij heeft ook niet veel steun aan zijn mopperige vader, zijn ijdele moeder en door zijn broertjes wordt hij alleen maar geplaagd. Suzanne...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK