Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
november
Intocht van St Klaas in de Twiske Havenzaterdag 17 november Ook dit jaar brengt St Klaas met zijn medewerkers weer een bezoek aan Oostzaan. Om 15.00 uur, vanwege het drukke reisschema van de Sint een uur later als andere jaren, zet hij voet op Oostzaanse bodem in de Twiske Haven. Na het welkom...Meer info »
Bel Canto met Orpheus in de Onderwereld, de Kunstgreepzaterdag 17 november - zondag 25 november Het botert niet echt tussen Orpheus en zijn echtgenote Eurydice. Hij vindt haar een lichtekooi en zij vind hem een saaie piet. Wanneer Eurydice naar de onderwereld wordt meegenomen door Pluto, die vermomd als herder een heimelijke relatie...Meer info »
Patrick Laureij, Nederlands Hoop (try out) UITVERKOCHT !!vrijdag 30 november UITVERKOCHT  !!  Cabaretier Patrick Laureij a.k.a. de Knotmaestro was voor zijn eerste avondvullende show ‘Dekking Hoog’ genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop 2017 en komt nu met zijn tweede show ‘Nederlands...Meer info »
december
Lenette van Dongen – Paradijskleier (try-out) uitverkochtzaterdag 8 december Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op...Meer info »
Spinvis – In werkelijkheidvrijdag 14 december Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. ‘In Werkelijkheid’ speelt zich af in...Meer info »
Concordia i.s.m. Uitgeester Harmonie, Kerstconcert in de KunstGreepzaterdag 15 december Kerst vier je samen en daarom zal muziekvereniging Concordia onder leiding van Esther Hoek op 15 december in samenwerking met de Uitgeester Harmonie een kerstconcert verzorgen in de KunstGreep. Dit concert zal in het teken staan van de...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.vrijdag 21 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren, en voor het eerst in De KunstGreep Oostzaan!   Vol...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.zaterdag 22 december Na afloop van het concert is er life muziek in het Atrium van de KunstGreep. Toegang is voor iedereen en GRATIS Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er...Meer info »
januari
Niewjaarsconcert in het Atrium, Concordia, Tavenu, Excelsior en Crescendozaterdag 5 januari De eerste zaterdag van het nieuwe jaar staat altijd in het teken van het nieuwjaarsconcert in het Atrium van de KunstGreep. De Oostzaanse muziekverenigingen brengen ontspannen nummers ten gehore met een gezamelijke afsluiter. De toegang...Meer info »
Nieuwjaars concert Amicitia Landsmeerzondag 6 januari Muziekvereniging Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, opleidingsorkest en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk mensen muziek laten maken...Meer info »
Katinka Polderman, Polderman draagt een steentje bij.zaterdag 19 januari Al vijftien jaar draagt de onverschrokken liedjesbakker Katinka Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in dit programma is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt...Meer info »
Daniel Arends, Meer van hetzelfde (deel 1) (Try Out) uitverkochtvrijdag 25 januari Daar is hij weer. Met zijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van hem gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige....Meer info »
Joke Bruijs ft. Musica Extrema – Café du Monde (try-out) zaterdag 26 januari Elk land kent zijn eigen levenslied. Liederen met een lach of een traan, waarin de emoties van een volk doorklinken. Ze vertellen over liefde, geluk, gebroken harten, heimwee en ellende, eigenlijk over alles wat een mens op zijn levenspad...Meer info »
februari
Ida van Dril en Michiel Schreuders – De rattenvanger (6+)zondag 3 februari Hoe spannend en boeiend kun je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Ida van Dril en Michiel Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd. Dit duo won met de succesvolle...Meer info »
Joost Botman en Niels van der Gulik – Sound of Silencevrijdag 8 februari Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland en nemen het publiek mee naar New York, waar Simon en Garfunkel ooit begonnen. Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren ‘60 en ‘70...Meer info »
Daniel Esser Quintet in de Grote Kerk Oostzaanzaterdag 9 februari Daniël Esser studeerde cello aan het Amsterdam Muziek Lyceum bij Tibor de Machula en Jean Decroos en compositie bij Robert Heppener. Kees Hulsman, viool Lis Perry, viool Richard Wolfe, altviool Daniel Esser, Cello Jet Rohling,...Meer info »
Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doetzaterdag 16 februari Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen...Meer info »
Stef Bos – Ruimtedonderdag 28 februari In RUIMTE speelt Stef een verzameling van oud en nieuw werk. Zonder Band. Alleen met stem, gitaar en piano. Door jezelf klein te maken / Wordt de ruimte om je heen groter Het gaat niet om de zanger / Het gaat om het lied Zo begon...Meer info »
maart
Joris Linssen & Caramba – RAAK!zaterdag 9 maart Joris Linssen en zijn muzikale makkers weten al ruim tien jaar elke theaterzaal in vuur en vlam te zetten met hun enthousiasme en hartstocht. Raken en geraakt worden, daar gaat het om. En dat doen deze topmuzikanten met hun opzwepende...Meer info »
Helmert Woudenberg – Carmiggeltvrijdag 15 maart Vanaf 1947 tot 1975 schreef Simon Carmiggelt elke dag een Kronkel. Dat was niet wat we nu een column zouden noemen, maar meer een kort verhaal, een levensschets. In ‘Carmiggelt’ speelt Helmert Woudenberg een aantal grappige...Meer info »
BNNVARA Leids Cabaret Festival – Finalistentour 2019zaterdag 16 maart Benieuwd wie het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2019 gewonnen heeft en wie misschien wel dé nieuwe belofte is? Tijdens de Finalistentour doen de drie finalisten de finaleavond nog eens over, maar dan zonder de gebruikelijke zenuwen...Meer info »
Alex Ploeg – Ultimatumvrijdag 22 maart Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. In zijn eerste avondvullende show stelt hij zichzelf meteen een ultimatum. Soms moet dat. Bepalen wie je bent. Ergens voor staan, maar Alex weigert dit al jaren. Want...Meer info »
Excelsior Oostzaan, voorjaarsconcertzaterdag 23 maart Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
Eva Crutzen – Opslaan alszaterdag 30 maart Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is. De recensies...Meer info »
april
Combattimento in de Grote Kerk Oostzaanzaterdag 6 april Combattimento* speelt muziek uit de barokperiode. Bekende en onbekende werken uit de 17e- en 18e-eeuwse barokmuziek vormen de kern van ons repertoire en dan vooral de stijlen waarin fantasie en beweging een grote rol spelen. De leden...Meer info »
mei
Ellen ten Damme – Try-outvoorstelling (try-out)vrijdag 17 mei Na het enorme succes van ‘PARIS-BERLIN’ komt Ellen in het najaar van 2019 met een nieuw programma. Ten Damme zal zich in dit nieuwe programma breder oriënteren en naast de mooiste Franse chansons en Duitse klassiekers...Meer info »
juli

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2018 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK