Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
september
Foto-expositie Eigen Kijkwoensdag 12 september - maandag 8 oktober De fotogroep "De Zesfotografen" bestaat inmiddels uit zeven personen. De zeven fotografen zijn: Esther Prinsze, Paul Verbunt, Trudi Sennhauser, Jacqueline Mulier, Tim Knol, Simone Ronchetti en Rob Verweij. De zes fotografen...Meer info »
Dolf Jansen, Beeldenstorm (oudjaar 2018) (Try Out)zaterdag 22 september Het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels) van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Of gewoon racisten waren, massamoordenaars,...Meer info »
Meneem Monster, De Gruffalo (3+)zondag 23 september Zondag 23 september 2018 | 11.00 uur & 14.30 uur | Jeugd 3+ | € 12,50 Hij heeft oranje ogen, een tong zo zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt...Meer info »
Besloten feest in het theaterzaterdag 29 september Theater de KunstGreep is ook uitermate geschikt voor grotere bijeenkomsten. vraag naar de mogelijkheden. Meer info »
oktober
Lebbis, De Bovengrensvrijdag 5 oktober Jarenlang heeft Lebbis met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering gesprekken gehad. Gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. En vooral, schieten we...Meer info »
Radio 9 jubileum feestzaterdag 6 oktober volgt Meer info »
Herman in een bakje Geitenkwark, Verplicht spelenzaterdag 13 oktober Met hun eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang en absurde verzinsels bezorgde Herman in een bakje Geitenkwark al menig bezoeker een prima avond. Wilt u lachen? Huilen? Denken? Voelen? Lekker achteroverleunen? Of op het puntje van uw...Meer info »
Arie & Silvester, WIE? (try out)vrijdag 19 oktober De mannen die jarenlang werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘best of show’ worden alle onvergetelijke acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door...Meer info »
Griezelfeest bij Concordiavrijdag 19 oktober Over iets meer dan een maand is het zover: het griezelfeest van Concordia. Eerst een gaaf en griezelig muziek programma, daarna mag je alle instrumenten uitproberen! Win jij de verkleedwedstrijd? Toegang is gratis! Meer info »
Esther Scheldwacht & Kees Hulst, Laatste dagenzaterdag 20 oktober ‘Laatste Paar Dagen’ is een verhaal over een ontmoeting, over liefde die plotseling toeslaat, over een leven dat eindigt en een leven dat begint. Een man op leeftijd wordt op de intensive care binnengebracht. Het is Rein Tas,...Meer info »
Osiris Pianotrio in de Grote Kerkzaterdag 27 oktober In 1988 sloegen drie veelbelovende jonge solisten met een intense passie voor de kamermuziek de handen ineen om het Osiris Trio te vormen. Het pianotrio wist zich al snel te positioneren als een toonaangevend Nederlands ensemble door...Meer info »
Popkoor Prestige in theater de KunstGreepzaterdag 27 oktober Showkoor in Zaanstad! Onder leiding van topdirigent Olaf Windey Op dinsdag 24 mei 2016 is Popkoor Prestige Zaanstad van start gegaan! Onder leiding van  topdirigent Olaf Windey wordt wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00...Meer info »
november
Luchtkasteel met een herfst uitvoering in de KunstGreepvrijdag 2 november Buitenschoolse opvang Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Het ligt centraal in de wijk. We hebben boven twee  prachtige ruimtes waar we twee groepen in opvangen en beneden delen we een...Meer info »
Iris Hond, Bewogenzaterdag 3 november Pianiste Iris Hond brak wereldwijd door met ‘Dear World’. In het theaterconcert ‘Bewogen’ vertelt ze wat haar inspireerde om dit prachtige album te maken. Het is een boeiende vertelling over het leven van een opmerkelijke...Meer info »
Muziekvereniging De Eendracht Den Ilp in De KunstGreepzondag 4 november Onze fanfare komt uit in de 1e divisie, de hoogste afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) en werd in zowel 2014 als 2018 Nederlands Kampioen 1e divisie op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen...Meer info »
WOV Muziek festival in de KunstGreepvrijdag 9 november Verdere info volgt. Meer info »
Thomas Acda, Motel (try out)zaterdag 10 november Sinds het stoppen van Acda en de Munnik broeit bij Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken, maar steeds kwamen er andere interessante dingen voorbij, zoals de regie voor twee films en musicals als ‘Fiddler on the Roof’....Meer info »
Bel Canto met Orpheus in de Onderwereld, de Kunstgreepzaterdag 17 november - zondag 25 november Het botert niet echt tussen Orpheus en zijn echtgenote Eurydice. Hij vindt haar een lichtekooi en zij vind hem een saaie piet. Wanneer Eurydice naar de onderwereld wordt meegenomen door Pluto, die vermomd als herder een heimelijke relatie...Meer info »
Patrick Laureij, Nederlands Hoop (try out) UITVERKOCHT !!vrijdag 30 november UITVERKOCHT  !!  Cabaretier Patrick Laureij a.k.a. de Knotmaestro was voor zijn eerste avondvullende show ‘Dekking Hoog’ genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop 2017 en komt nu met zijn tweede show ‘Nederlands...Meer info »
december
Lenette van Dongen – Paradijskleier (try-out) zaterdag 8 december Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op...Meer info »
Spinvis – In werkelijkheidvrijdag 14 december Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. ‘In Werkelijkheid’ speelt zich af in...Meer info »
Concordia i.s.m. Uitgeester Harmonie, Kerstconcert in de KunstGreepzaterdag 15 december Kerst vier je samen en daarom zal muziekvereniging Concordia onder leiding van Esther Hoek op 15 december in samenwerking met de Uitgeester Harmonie een kerstconcert verzorgen in de KunstGreep. Dit concert zal in het teken staan van de...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.vrijdag 21 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren, en voor het eerst in De KunstGreep Oostzaan!   Vol...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.zaterdag 22 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren, en voor het eerst in De KunstGreep Oostzaan!   Vol...Meer info »
januari
Niewjaarsconcert in het Atrium, Concordia, Tavenu, Excelsior en Crescendozaterdag 5 januari De eerste zaterdag van het nieuwe jaar staat altijd in het teken van het nieuwjaarsconcert in het Atrium van de KunstGreep. De Oostzaanse muziekverenigingen brengen ontspannen nummers ten gehore met een gezamelijke afsluiter. De toegang...Meer info »
Katinka Polderman, Polderman draagt een steentje bij.zaterdag 19 januari Al vijftien jaar draagt de onverschrokken liedjesbakker Katinka Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in dit programma is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt...Meer info »
Daniel Arends, Meer van hetzelfde (deel 1) (Try Out) uitverkochtvrijdag 25 januari Daar is hij weer. Met zijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van hem gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige....Meer info »
Joke Bruijs ft. Musica Extrema – Café du Monde (try-out) zaterdag 26 januari Elk land kent zijn eigen levenslied. Liederen met een lach of een traan, waarin de emoties van een volk doorklinken. Ze vertellen over liefde, geluk, gebroken harten, heimwee en ellende, eigenlijk over alles wat een mens op zijn levenspad...Meer info »
februari
Ida van Dril en Michiel Schreuders – De rattenvanger (6+)zondag 3 februari Hoe spannend en boeiend kun je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Ida van Dril en Michiel Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd. Dit duo won met de succesvolle...Meer info »
Joost Botman en Niels van der Gulik – Sound of Silencevrijdag 8 februari Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland en nemen het publiek mee naar New York, waar Simon en Garfunkel ooit begonnen. Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren ‘60 en ‘70...Meer info »
Daniel Esser Quintet in de Grote Kerk Oostzaanzaterdag 9 februari Daniël Esser studeerde cello aan het Amsterdam Muziek Lyceum bij Tibor de Machula en Jean Decroos en compositie bij Robert Heppener. Kees Hulsman, viool Lis Perry, viool Richard Wolfe, altviool Daniel Esser, Cello Jet Rohling,...Meer info »
Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doetzaterdag 16 februari Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen...Meer info »
Stef Bos – Ruimtedonderdag 28 februari In RUIMTE speelt Stef een verzameling van oud en nieuw werk. Zonder Band. Alleen met stem, gitaar en piano. Door jezelf klein te maken / Wordt de ruimte om je heen groter Het gaat niet om de zanger / Het gaat om het lied Zo begon...Meer info »
maart
Joris Linssen & Caramba – RAAK!zaterdag 9 maart Joris Linssen en zijn muzikale makkers weten al ruim tien jaar elke theaterzaal in vuur en vlam te zetten met hun enthousiasme en hartstocht. Raken en geraakt worden, daar gaat het om. En dat doen deze topmuzikanten met hun opzwepende...Meer info »
Helmert Woudenberg – Carmiggeltvrijdag 15 maart Vanaf 1947 tot 1975 schreef Simon Carmiggelt elke dag een Kronkel. Dat was niet wat we nu een column zouden noemen, maar meer een kort verhaal, een levensschets. In ‘Carmiggelt’ speelt Helmert Woudenberg een aantal grappige...Meer info »
BNNVARA Leids Cabaret Festival – Finalistentour 2019zaterdag 16 maart Benieuwd wie het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2019 gewonnen heeft en wie misschien wel dé nieuwe belofte is? Tijdens de Finalistentour doen de drie finalisten de finaleavond nog eens over, maar dan zonder de gebruikelijke zenuwen...Meer info »
Alex Ploeg – Ultimatumvrijdag 22 maart Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. In zijn eerste avondvullende show stelt hij zichzelf meteen een ultimatum. Soms moet dat. Bepalen wie je bent. Ergens voor staan, maar Alex weigert dit al jaren. Want...Meer info »
Excelsior Oostzaan, voorjaarsconcertzaterdag 23 maart Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
Eva Crutzen – Opslaan alszaterdag 30 maart Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is. De recensies...Meer info »
april
Combattimento in de Grote Kerk Oostzaanzaterdag 6 april Combattimento* speelt muziek uit de barokperiode. Bekende en onbekende werken uit de 17e- en 18e-eeuwse barokmuziek vormen de kern van ons repertoire en dan vooral de stijlen waarin fantasie en beweging een grote rol spelen. De leden...Meer info »
mei
Ellen ten Damme – Try-outvoorstelling (try-out)vrijdag 17 mei Na het enorme succes van ‘PARIS-BERLIN’ komt Ellen in het najaar van 2019 met een nieuw programma. Ten Damme zal zich in dit nieuwe programma breder oriënteren en naast de mooiste Franse chansons en Duitse klassiekers...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2018 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK