Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
november
expositie "Kleur brengt warmte tijdens koude dagen".van Anke van den Bosch-Onrust in de kunstgreepwoensdag 22 november - maandag 8 januari Anke van den Bosch-Onrust, geboren en getogen Wormerveerse, maar verder gevormd in Alkmaar schilderde al in haar middelbare schooltijd. Daarna heeft het schilderen heel lang stil gelegen. Rond de eeuwwisseling heeft ze de penselen weer...Meer info »
december
Bel Canto, Concert in Kerstsfeer Grote Kerkvrijdag 22 december - zaterdag 23 december Elk jaar verzorgt Bel Canto het Kerst concert in de Grote Kerk. Meer info »
januari
Nieuwjaasconcert van Crescendo, Excelsior, Concordia en Tavenu.zaterdag 6 januari Al verschillende jaren vind in het Atrium het nieuwjaarsconcert van de Oostzaanse muziek verenigingen plaats. Geef elkaar de hand en neem een drankje op het nieuwe jaar. Meer info »
Nieuwjaars receptie van de gemeente Oostzaanmaandag 8 januari Het is een gewoonte om burgemeester en wethouders een goed nieuwjaar te wensen. De burgemeester houdt een toespraak over het afgelopen en aankomende jaar. Toegang is voor iedereen, jong en oud gratis. Meer info »
KIOZK, Musica Temprana in de Grote Kerkzaterdag 13 januari MÚSICA TEMPRANA wil repertoire uit de periode van de Renaissance en de Barok verkennen, niet alleen in Latijns-Amerika, maar ook vanuit bronnen van het toenmalige Spaanse wereldrijk. Hiermee wil Música Temprana de muziekontwikkeling...Meer info »
Marian Mudder, Sofasessieszaterdag 20 januari ‘Sofasessies’ is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie...Meer info »
Roue Verveer en Rayan Panday, Heppie de Peppie en Fenomeen (Try Out)zaterdag 27 januari Heppie De Peppie Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en komt in 2017-2018 met de gloednieuwe theatervoorstelling Heppie De Peppie. Zijn achtste programma bevat opnieuw een...Meer info »
februari
Javier Guzman, Ga-Bie-Jer (reprise)zaterdag 3 februari Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference… Maar durft u te zeggen of u hem...Meer info »
Rene van Kooten en shifting daylight, something so realzaterdag 10 februari Een reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers....Meer info »
Meneer Monster, over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+zondag 11 februari Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren…...Meer info »
Maarten van Rossemvrijdag 16 februari Een avond lachen en leren over actualiteiten, politiek kwesties en de maatschappij waarin we leven, met de bekendste historicus van Nederland. Maarten van Rossem is onder andere bekend als jurylid van De Slimste Mens en van het programma...Meer info »
Donateurs concert van Jong en groot Excelsior Amsterdamzondag 18 februari Groot Excelsior werd in 1981 opgericht door een aantal oudleden van Jong Excelsior. Nog steeds hebben de meeste leden van Groot Excelsior in hun jeugd in het jeugdorkest gespeeld. Het orkest telt ruim 70 leden, hetgeen een prachtige...Meer info »
Danny Vera, lone Strangerdonderdag 22 februari Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma ‘Voetbal Inside’ van Johan Derksen en zijn memorabele bijdragen aan ‘De Wereld...Meer info »
KIOZK, Ensemble Mihai Scarlat in de grote Kerkzaterdag 24 februari In 2005 heeft Mihai Scarlat het Ensemble Mihai Scarlat opgericht. Een ensemble dat Balkanmuziek ten gehore brengt. Laat u meeslepen door de weemoedige Doina’s, dans op de vrolijke Sirba’s en Hora’s en laat u verrassen...Meer info »
maart
Carel Kraayenhof en Juan Pablo, Hotel Victoriazaterdag 10 maart Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal dat zij uit de koffer leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen...Meer info »
Amicitia Landsmeer donateursconcertzondag 11 maart Amicitia is vriendschap Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, opleidingsorkest en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk mensen muziek laten...Meer info »
De Kift, een zonderlingvrijdag 16 maart Er was eens een zonderlinge man. Hallo, hallo, wat voor een zonderlinge man dan? Hoe oud was hij, en waar kwam hij vandaan? Dat weet ik niet. Kun je me dan misschien zeggen hoe hij heette? Zijn naam was hij vergeten, dus hij had er geen....Meer info »
Rundfunk, wachstumsscherzen UITVERKOCHTzaterdag 24 maart UITVERKOCHT !!!‘Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van...Meer info »
KIOZK, Daniel Quartet in de grote kerkzaterdag 31 maart Na een aantal wisselingen in de bezetting is het Daniel Kwartet weer terug op de Nederlandse podia. Het kwartet werd in 1974 in Israël opgericht door vier musici die elkaar tijdens hun studie aan de Rubin Academie in Tel Aviv hadden...Meer info »
april
Peter Pannekoek, Later was alles beterdonderdag 5 april  LET OP .......UITVERKOCHT !!!!Later zal alles duidelijk worden. Wat de bedoeling was. En hoe het begon. Maar er is geen tijd te verliezen. Want het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Dus nu is de tijd...Meer info »
Concordiazaterdag 7 april Een speciaal concert van Concordia Oostzaan, de verdere informatie volgt. Meer info »
Bel Canto brengt "The Wiz"zaterdag 14 april - zondag 22 april In april 2018 speelt onze musical-afdeling de bekende musical: "The Wiz" Repetities zijn in juni gestart, maar dat wil niet zeggen dat er op dit moment geen mensen meer kunnen aansluiten. Integendeel: voor hen die dit wat lijkt:...Meer info »
mei
O.K.V. familie en vrienden korfbal toernooidonderdag 10 mei Altijd gezellig, een toernooi voor iedereen. maak je team uit vrienden, familie buren, het maakt niet uit. Gezelligheid staat bovenaan. Meer info »
juni
Harmony corps Tuindorp, Voorjaarsconcertzondag 3 juni Het grote orkest van HCT bestaat uit ruim 50 enthousiaste muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een prettige manier met elkaar muziek te maken. Het repertoire is breed: bewerkingen van klassieke...Meer info »
juli

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2017 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK