Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
februari
LONDEN KRUISENDE CULTURENwoensdag 21 februari - maandag 2 april FOTOTENTOONSTELLING van NORMA LO FO WONG Meer info »
maart
Rundfunk, wachstumsscherzen !!UITVERKOCHT!!zaterdag 24 maart UITVERKOCHT !!!‘Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van...Meer info »
KIOZK, Daniel Quartet in de grote kerkzaterdag 31 maart Na een aantal wisselingen in de bezetting is het Daniel Kwartet weer terug op de Nederlandse podia. Het kwartet werd in 1974 in Israël opgericht door vier musici die elkaar tijdens hun studie aan de Rubin Academie in Tel Aviv hadden...Meer info »
april
Peter Pannekoek, Later was alles beter !!UITVERKOCHT!!donderdag 5 april  LET OP .......UITVERKOCHT !!!!Later zal alles duidelijk worden. Wat de bedoeling was. En hoe het begon. Maar er is geen tijd te verliezen. Want het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Dus nu is de tijd...Meer info »
Concordia GEANNULEERDzaterdag 7 april Een speciaal concert van Concordia Oostzaan, de verdere informatie volgt. Meer info »
Bel Canto brengt "The Wiz"zaterdag 14 april - zondag 22 april In april 2018 speelt onze musical-afdeling de bekende musical: "The Wiz" Repetities zijn in juni gestart, maar dat wil niet zeggen dat er op dit moment geen mensen meer kunnen aansluiten. Integendeel: voor hen die dit wat lijkt:...Meer info »
mei
O.K.V. familie en vrienden korfbal toernooidonderdag 10 mei Altijd gezellig, een toernooi voor iedereen. maak je team uit vrienden, familie buren, het maakt niet uit. Gezelligheid staat bovenaan. Meer info »
Moederdag-Braderiezondag 13 mei Verkoop van goederen en food op de Lisweg, anemoonstraat en grashof op kramen en mini kermis op klaverweide en vrijmarkt op het grashof achter de flat. Meer info »
juni
Harmony corps Tuindorp, Voorjaarsconcertzondag 3 juni Het grote orkest van HCT bestaat uit ruim 50 enthousiaste muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een prettige manier met elkaar muziek te maken. Het repertoire is breed: bewerkingen van klassieke...Meer info »
juli

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2018 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK