Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

juni
Theaterschool Thomuz in theater de KunstGreepzaterdag 20 juni Musicallessen volg je bij Thomuz Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema...Meer info »
Dansschool NVHer, Einddans presentatie, KunstGreep zondag 21 juni Dansschool NVHer is een jong, groeiend en dynamische dansschool onder leiding van Natasja van Hees.   Vele dansers van jong tot oud hebben hun plekje al gevonden in het veelzijdige lesaanbod van diverse opgeleide docenten. De...Meer info »
Seizoens afsluiting op het Kerkplein door de Oostzaanse muziekverenigingenzaterdag 27 juni Het is een terug kerende happening dat de Oostzaanse muziek verenigingen het seizoen afsluiten met een gezamelijk concert op het Kerkplein. Meer info »
DanceMatic, danspresentatie, KunstGreepzaterdag 27 juni - zondag 28 juni Presentatie van de vele dansstijlen waarin DanceMatic les in geeft. Meer info »
Hart in de rondtezondag 28 juni Een Open Dag, een Beleef Dag, een Ontdek Dag, een Geniet Dag 28 juni 2020 Het Hart in de rondte ) “We gane het hart in de rondte” Zo heette dat vroeger als je een stevige wandeling of fietstocht ging maken door Den...Meer info »
augustus
Luchtkasteel scholenvoorstellng vrijdag 28 augustus KDV Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Dit kindercentrum ligt centraal in de wijk. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren. We hebben beneden vier prachtige ruimtes die allemaal grenzen aan...Meer info »
september
Veldhuis en Kemper – verplaatst dinsdag 1 september VERPLAATST NAAR DINSDAG 01 SEPTEMBER. KAARTEN BLIJVEN GELDIG. WACHT AUB DE MAIL AF. Meer info »
Super September Zondag Kerkplein en KunstGreepzondag 6 september Ieder jaar is er op het kerplein de oldtimers dag van Oostzaan. Binnen in de KunstGreep is er dan een presentatie van de Oudheidkamer in het theater en van de Computerclub CVOO in de raadzaal. de toegang voor dit druk bezochte evenement...Meer info »
Bel Canto de Jeugdige Misical met een Lotje uit de loterijzaterdag 19 september Michel is een lieve jongen die erg zijn best doet op school, maar het lukt allemaal niet zo goed. Hij heeft ook niet veel steun aan zijn mopperige vader, zijn ijdele moeder en door zijn broertjes wordt hij alleen maar geplaagd. Suzanne...Meer info »
oktober
Vocality Productions, Theater de KunstGreepzondag 4 oktober De getalenteerde groep Vocality Productions die vorig jaar History of musicals naar het theater bracht komt met een gloednieuwe show! De zestien talenten uit Zaanstad en omstreken zijn opnieuw de repetitiezaal in gedoken en brengen 15...Meer info »
Bevrijdingsconcert van Excelsiorzaterdag 24 oktober 75 jaar bevrijding wordt landelijk gevierd, dus 18 april staat geheel in het teken van de bevrijding, de hoop, de weg er naartoe en het feest als het zover is. Het prachtige D-Day en natuurlijk ook Soldaat van Oranje mogen niet ontbreken,...Meer info »
november
Percossa – Unplugged (Try out) verplaatstzondag 8 november In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Percossa verplaatst.  Iedereen die al een kaart gekocht heeft, krijgt hier zo snel mogelijk bericht […]Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor...Meer info »
Bel Canto de Musical de Jantjes zaterdag 21 november - zondag 29 november In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK