Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

oktober
Pierre Bokma en Peter Blok EEN MAN EEN MAN VERPLAATSTdonderdag 22 oktober EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door Pierre Bokma en Peter Blok . Is...Meer info »
Bevrijdingsconcert van Excelsiorzaterdag 24 oktober 75 jaar bevrijding wordt landelijk gevierd, dus 18 april staat geheel in het teken van de bevrijding, de hoop, de weg er naartoe en het feest als het zover is. Het prachtige D-Day en natuurlijk ook Soldaat van Oranje mogen niet ontbreken,...Meer info »
DIRK SCHEELE – IN HOLLAND STAAT EEN HUIS uitverkochtzondag 25 oktober Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis...Meer info »
november
PUELLAE KWARTET IN CONCERTzondag 1 november 4 jonge, enthousiaste, getalenteerde musici. Alle vier studeren zij aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Drie violistes en een celliste, die samen garant staan voor een hele mooie muzikale middag. Op zondagmiddag 1 november...Meer info »
MIND THE MILL – MUSIC CINEMATIC UITVERKOCHTvrijdag 6 november Theater de KunstGreep geeft lokaal talent graag de kans zich te presenteren. Zo opende vorig jaar de band “Moods” zeer succesvol het seizoen. Ook dit jaar presenteren wij een lokaal gezelschap: het duo Mind the Mill. Kristal...Meer info »
ERIK VAN MUISWINKEL – BUIGT ALLEN MEE VOOR DRS. P UITVERKOCHTvrijdag 13 november Erik van Muiswinkel eert de honderdjarige Heinz Polzer, oftewel Drs. P. De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Polzer...Meer info »
IRIS HOND – HOMEzaterdag 14 november Solovoorstelling van pianiste en componiste Iris Hond. De begrippen ‘thuis’ en ‘geborgenheid’ spelen een grote rol in het leven en werk van Iris Hond. Zo stond in haar vorige, veelgeprezen programma Bewogen haar...Meer info »
Bel Canto de Musical de Jantjes Helaas uitgesteldzaterdag 21 november - zondag 29 november Helaas uitgesteld! Meer info »
december
JOHAN GOOSSENS – IN HET BESTE GEVALvrijdag 4 december Het leven loopt vaak net iets anders dan je wil. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en die vacature waar je voor geknipt was, gaat toch naar iemand anders. Maar...Meer info »
GIJS VAN RHIJN – DE WOLF EN DE 7 GEITJESzondag 13 december Na het succes van Peter en De Wolf komt dit te gekke gezelschap met een nieuwe muziekvoorstelling! Gijs en zijn muziekvrienden Japke en Ronald steken het sprookje De wolf en de zeven geitjes van de gebroeders Grimm in een swingend nieuw...Meer info »
maart
Percossa – Unplugged (Try out) verplaatstzaterdag 13 maart […]Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar...Meer info »
mei
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE – BURN OUT VOOR BEGINNERSvrijdag 7 mei Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
juni
Bel Canto de Jeugdige Misical met een Lotje uit de loterijzaterdag 5 juni Michel is een lieve jongen die erg zijn best doet op school, maar het lukt allemaal niet zo goed. Hij heeft ook niet veel steun aan zijn mopperige vader, zijn ijdele moeder en door zijn broertjes wordt hij alleen maar geplaagd. Suzanne...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK