Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
juli
Kunst in de Kunstgreep Expositie " Knipoog" door Annet Schrander, Simone Tuinenburg en Ria Bisselingwoensdag 19 juli - maandag 11 september Expositie Kunstgreep: Knipoog! Deze verrassende expositie van drie zeer getalenteerde kunstenaars vindt plaats van 19 juli tot en met 11 september in de kunstgreep. Op 12 september ondergaat de expositie een metamorfose en laten de kunstenaars...Meer info »
september
Zomerproject orkest op het Kerkpleinzaterdag 2 september Het thema voor dit jaar is bekend. In overleg met de dirigent is gekozen voor het thema 'Dansen'. Dansen kent vele vormen en stijlen; een goed thema dus om mee aan de slag te gaan. Het studiestuk voor dit jaar is Danzón...Meer info »
Super September Zondag, in en om de KunstGreepzondag 3 september Net als vorig jaar is er weer veel te doen op zondag 03 september. De oldtimers buiten rond de KunstGreep, de oudheidkamer in het theater, de Oostzaanse computerclub in de raadzaal en Radio 9 heeft zijn studio in het Atrium van de KunstGreep...Meer info »
Peter Derks met Spotzaterdag 23 september In SPOT keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf...Meer info »
KIOZK, Lisa Jacobs & String Soloists in de grote kerkzaterdag 23 september Een strijkorkest dat zonder dirigent werkt en zodoende wordt het repertoire eigenlijk veel meer benaderd op een kamermuzikale manier. Daarnaast staan in de programma’s vaak werken van minder bekende componisten of werken van...Meer info »
Sara Kroos, Zonder verdovingvrijdag 29 september Sara Kroos is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. ‘Zonder verdoving’: wat ben je zonder je werk, je gezin, je middelen, je bedachte veiligheden,...Meer info »
Youp van 't Hek, Een vloek en een zucht (try out)zaterdag 30 september Kaarten voor Youp van ’t Hek kunnen vanaf 16 september worden gereserveerd. Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen....Meer info »
oktober
Paulien Cornelisse, om mij moverende redenen (try out)zaterdag 7 oktober Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene...Meer info »
Gijs van Rhijn, Japke Hartog & Ronald Jonker Peter en de wolf 3+zondag 8 oktober Van opa mag Peter absoluut niet door het tuinhekje naar buiten. Veel te gevaarlijk. Maar Peter is nieuwsgierig en gaat toch het weiland in. Daar staat hem een spannend avontuur te wachten. Vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald...Meer info »
Veldhuis & Kemper Geloof ons nou maar (try out)zaterdag 14 oktoberJe moet niet alles geloven wat ze zeggen’. Zélf nadenken. Kritisch blijven. Allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het daarom niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk,...Meer info »
Richard Groenendijk om alles (try out)zaterdag 21 oktober Richard Groenendijk is één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest en verschillende tv-programma’s, is Richard Groenendijk weer terug waar hij hoort:...Meer info »
Concordia, Cafe Noirzaterdag 28 oktober Paris,la cite d'amour. Je t'aimes Paris avec le baquette du trottoir, avec ses petites cafe noires du toilet. Op 28 november brengt Concordia Oostzaan een stukje van dit Parijse gevoel naar Oostzaan. Hoe?? Dat blijft nog even...Meer info »
KIOZK, Osiris Trio in de grote Kerkzaterdag 28 oktober cv Osiris Trio In 1988 sloegen drie veelbelovende jonge solisten met een intense passie voor de kamermuziek de handen ineen om het Osiris Trio te vormen. Het pianotrio wist zich al snel te positioneren als een toonaangevend Nederlands...Meer info »
november
Club vaudevillevrijdag 3 november CLUB VAUDEVILLE Club Vaudeville, een muzikale smeltkroes van de nachtclubs uit de jaren 20 en 30 in Berlijn en Parijs. Daar, waar na de eerste wereldoorlog, jazz, folklore en klassieke muziek zich virtuoos vermengen met variété...Meer info »
Crescendo met Vrienden van Oostzaan / A-meezingconcert m.m.v. Eddy Walshzaterdag 4 november In het pittoreske Oostzaan vindt u de Christelijke Muziekvereniging Crescendo. Dit fanfareorkest, opgericht op 1 november 1912, bestaat uit ruim veertig leden. De muzikanten van Crescendo vertegenwoordigen vele koperblaasinstrumenten....Meer info »
Nasrdin Dchar, vrijdag 10 november Nasrdin Dchar wordt vader. Nog 9 maanden en hij en zijn vrouw worden ouders. Maar hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Zijn aanstaande vaderschap...Meer info »
Martijn Koning, Koning te rijk (try out)zaterdag 11 november - woensdag 11 oktober Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazen water – meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl. Hij combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke...Meer info »
Bel Canto, trail by jury/het eiland tulipatanzaterdag 18 november - zondag 26 november Onder het motto 1 + 1 = !  leidt tot oneindig veel gein! speelt operetteafdeling van Bel Canto in haar jubileumjaar twee knotsgekke eenakters die garant staan voor een avondje of middagje onbekommerde pret. Meer info »
KIOZK, Klara Wurtz in de grote Kerkzaterdag 25 november Klára Würtz is een van de belangrijkste pianisten te zijn voortgekomen uit de laatste decennia van de 20e eeuw. Hongarije geboren, in Amsterdam gevestigde, ze heeft sinds de vroege jaren '90, maakte vele reizen van de...Meer info »
december
De Partizanen, Welkom in partizanie (reprise)zaterdag 2 december Wat hebben een jerrycan met gevoel, een koffiemaal-verslaafde en een gewiekste luciferverkoper met elkaar gemeen? Ze komen allen voor in het cabaretprogramma ‘WELKOM IN PARTIZANIË’ van De Partizanen. Dit hoogkomische...Meer info »
Erik van muiswinkel, de oplossing (try out)zaterdag 9 december Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Erik van Muiswinkel speelde sinds de scheiding van Diederik van Vleuten (2009) in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences,...Meer info »
Chazia Mourali en maarten van veen, de ameikaanse prinseszaterdag 16 december Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waarvan ze als plattelandsmeisje had gedroomd: aanzien, fortuin, moederschap. Ze was “New Yorks...Meer info »
januari
KIOZK, Musica Temprana in de Grote Kerkzaterdag 13 januari MÚSICA TEMPRANA wil repertoire uit de periode van de Renaissance en de Barok verkennen, niet alleen in Latijns-Amerika, maar ook vanuit bronnen van het toenmalige Spaanse wereldrijk. Hiermee wil Música Temprana de muziekontwikkeling...Meer info »
Marian Mudder, Sofasessieszaterdag 20 januari ‘Sofasessies’ is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie...Meer info »
Roue Verveer en Rayan Panday, Heppie de Peppie en Fenomeen (Try Out)zaterdag 27 januari Heppie De Peppie Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en komt in 2017-2018 met de gloednieuwe theatervoorstelling Heppie De Peppie. Zijn achtste programma bevat opnieuw een...Meer info »
februari
Javier Guzman, Ga-Bie-Jer (reprise)zaterdag 3 februari Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference… Maar durft u te zeggen of u hem...Meer info »
Rene van Kooten en shifting daylight, something so realzaterdag 10 februari Een reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers....Meer info »
Meneer Monster, over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+zondag 11 februari Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren…...Meer info »
Maarten van Rossemvrijdag 16 februari Een avond lachen en leren over actualiteiten, politiek kwesties en de maatschappij waarin we leven, met de bekendste historicus van Nederland. Maarten van Rossem is onder andere bekend als jurylid van De Slimste Mens en van het programma...Meer info »
Danny Vera, lone Strangerdonderdag 22 februari Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma ‘Voetbal Inside’ van Johan Derksen en zijn memorabele bijdragen aan ‘De Wereld...Meer info »
KIOZK, Ensemble Mihai Scarlat in de grote Kerkzaterdag 24 februari In 2005 heeft Mihai Scarlat het Ensemble Mihai Scarlat opgericht. Een ensemble dat Balkanmuziek ten gehore brengt. Laat u meeslepen door de weemoedige Doina’s, dans op de vrolijke Sirba’s en Hora’s en laat u verrassen...Meer info »
maart
Carel Kraayenhof en Juan Pablo, Hotel Victoriazaterdag 10 maart Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal dat zij uit de koffer leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen...Meer info »
De Kift, een zonderlingvrijdag 16 maart Er was eens een zonderlinge man. Hallo, hallo, wat voor een zonderlinge man dan? Hoe oud was hij, en waar kwam hij vandaan? Dat weet ik niet. Kun je me dan misschien zeggen hoe hij heette? Zijn naam was hij vergeten, dus hij had er geen....Meer info »
Excelsior 110 jarig bestaanzaterdag 17 maart Excelsior Oostzaan bestaat 110 jaar, het programma volgt zo spoedig mogelijk. Meer info »
Rundfunk, wachstumsscherzenzaterdag 24 maart ‘Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder....Meer info »
KIOZK, Daniel Quartet in de grote kerkzaterdag 31 maart Na een aantal wisselingen in de bezetting is het Daniel Kwartet weer terug op de Nederlandse podia. Het kwartet werd in 1974 in Israël opgericht door vier musici die elkaar tijdens hun studie aan de Rubin Academie in Tel Aviv hadden...Meer info »
april
Peter Pannekoek, Later was alles beterdonderdag 5 april Later zal alles duidelijk worden. Wat de bedoeling was. En hoe het begon. Maar er is geen tijd te verliezen. Want het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden. Dus nu is de tijd van monsters. Supertalent. Je kent...Meer info »
Concordiazaterdag 7 april Een speciaal concert van Concordia Oostzaan, de verdere informatie volgt. Meer info »
Bel Canto brengt "The Wiz"zaterdag 14 april - zondag 22 april In april 2018 speelt onze musical-afdeling de bekende musical: "The Wiz" Repetities zijn in juni gestart, maar dat wil niet zeggen dat er op dit moment geen mensen meer kunnen aansluiten. Integendeel: voor hen die dit wat lijkt:...Meer info »
mei
O.K.V. familie en vrienden korfbal toernooidonderdag 10 mei Altijd gezellig, een toernooi voor iedereen. maak je team uit vrienden, familie buren, het maakt niet uit. Gezelligheid staat bovenaan. Meer info »
juni
Harmony corps Tuindorp, Voorjaarsconcertzondag 3 juni Het grote orkest van HCT bestaat uit ruim 50 enthousiaste muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een prettige manier met elkaar muziek te maken. Het repertoire is breed: bewerkingen van klassieke...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2017 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK