Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

oktober
Richard Groenendijk – Voor iedereen beter (try-out)donderdag 21 oktober Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de...Meer info »
Eric Vloeimans & Will Holshouser – Two for the Roadvrijdag 22 oktober Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. Erics muzikale interesse is breed en...Meer info »
Film avond Jong Oostzaandonderdag 28 oktober Geregeld organiseert Jong Oostzaan een film avond in theater de KunstGreep. Binnenkort hoor je welke film het gaat worden. Meer info »
Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft…..(2+)zaterdag 30 oktober Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft is altijd een succes in Oostzaan. Theater voor de allerkleinsten. Heel wat kinderen (en hun ouders en grootouders) in Oostzaan hebben leuke herinneringen...Meer info »
Excelsior Najaarsconcert ‘Lake of the Moon’zondag 31 oktober .De muzikanten van Muziekvereniging Excelsior Oostzaan staan na een lange periode zonder optredens te popelen om weer het podium op te mogen. Sinds juni is het orkest druk bezig met repeteren om op zondag 31 oktober een gratis matineeconcert...Meer info »
november
Javier Guzman – In vertwijfeling verblijven (Oudejaarsconference 2021)donderdag 4 november Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Want een memorabel jaar moet besproken worden. Dus is het tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Javier is scherp van...Meer info »
Niels van der Gulik – Ik blijf hier! – Een ode aan Ramseszaterdag 6 november Zo’n dertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam...Meer info »
Bel Canto de Musical de Jantjes zaterdag 13 november - zondag 21 november In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen...Meer info »
Youp – De laatste ronde ! (try-out)donderdag 25 november Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière....Meer info »
Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginnersvrijdag 26 november Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
Puellae Kwartet – In Concertzondag 28 november 4 jonge, enthousiaste, getalenteerde musici. Alle vier studeren zij aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Drie violistes en een celliste, die samen garant staan voor een hele mooie muzikale middag. Op zondagmiddag 1 november...Meer info »
december
Ellen ten Damme – Barock (try-out)donderdag 2 december Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous....Meer info »
Martine Sandifort – Namasteetjeszaterdag 4 december Vorig jaar stond Martine Sandifort al samen met Remco Vrijdag in Theater de KunstGreep. Met de hilarische voorstelling Voorlopig voor Altijd kregen zij Oostzaan aan hun voeten met hun voorstelling over het huwelijk. Nu is Martine terug....Meer info »
Lebbis – Ziel (try-out)zaterdag 11 december Het derde deel uit de trilogie De Bovengrens. Volgens onderzoek van de Amerikaans arts MacDougall zou de menselijke ziel 21,3 gram wegen. Ik vind het weinig. Er is twijfel aan zijn onderzoek. Dat vind ik logisch. Het onderzoek is...Meer info »
Bel Canto concert in kerstsfeervrijdag 17 december - zaterdag 18 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren in De KunstGreep Oostzaan!   Vol trots presenteren...Meer info »
Paulien Cornelisse – Aanstalten (try out)dinsdag 21 december ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer...Meer info »
Stefano Keizers – Hans Teeuwen (try-out)donderdag 23 december De tweede theatervoorstelling van Stefano Keizers, Sorry Baby, werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt...Meer info »
januari
Nieuwjaarsconcertzaterdag 8 januari Het jaarlijks terugkerende niewjaarsconcert in de KunstGreep. De Oostzaanse verenigingen geven appart maar ook met elkaar een heerlijk concert. Meer info »
Pheifer & Blom – En en (try-out)zaterdag 15 januari Pheifer & Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen Anniek Pheifer en Jacqueline Blom nu een fysieke, muzikale en absurde duo-voorstelling....Meer info »
ALEX PLOEG – EGOzaterdag 22 januari Alex Ploeg werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands...Meer info »
Amicitia Landsmeerzondag 23 januari Muziekvereniging Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, twee jeugdorkesten en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk mensen muziek laten maken...Meer info »
St. MusicalOpera presenteert Tsjechov in theater de KunstGreepvrijdag 28 januari - zaterdag 29 januari Alles wat ik totnogtoe geschreven heb en waarvoor ik de premie gekregen heb, zal nog geen tien jaar in de herinnering der mensen voortleven.' Dat schrijft Tsjechov op 10 oktober 1888 aan zijn uitgever Soevorin. Tsjechov heeft net...Meer info »
februari
Lisa Ostermann – Met z’n allenvrijdag 4 februari Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Tijdens de finalistentour deed zij in dat jaar ook Theater de KunstGreep aan en liet zij...Meer info »
Meneer Monster – De Winter Gruffalo 3+zondag 6 februari Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en...Meer info »
Kieran Goss & Annie Kinsella – ‘Oh, the starlings’donderdag 10 februari De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brachten hun eerste officiële duoalbum “Oh The Starlings” uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour. Kieran Goss is een van Ierland’s...Meer info »
HANS DORRESTIJN – ‘T HOUDT EEN KEER OPzaterdag 12 februari Hans Dorrestijn: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding,...Meer info »
René van Meurs – 2636 (try-out)zaterdag 19 februari Schipluiden is een bijzonder dorp; alles leeft, bruist, sputtert tegen en beweegt. Je krijgt de wind van voren als iets niet zint, maar windje mee als ze in je geloven. En tegelijkertijd kan het ook een hele fijne windstille plek zijn....Meer info »
Kees Prins Paul de Munnik & JP den Tex – De Vertalingen (try-out)zaterdag 26 februari Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex vertaalden 20 iconische popsongs uit de 60’er en 70’er jaren van de vorige eeuw. Liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robertson en Neil Young. In dit theaterconcert...Meer info »
maart
Luchtkasteel met een scholenvoorstellingvrijdag 18 maart Informatie volgt. Meer info »
JORIS LINSSEN & CARAMBA – NIEUWE STREKENzaterdag 19 maart Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave. Een...Meer info »
april
BEL CANTO musicalzaterdag 2 april - zaterdag 30 april Het is nog niet bekend welke musical gespeeld gaat worden. Zodra we meer weten zetten we het op de site. Meer info »
juni
Bel Canto de Jeugdige Misical club van lelijke kinderenzaterdag 18 juni Schone straten, gratis amusement en geen lelijke kinderen meer. Dat belooft Generaal Isimo. En wie wil dat nou niet? Natuurlijk wordt hij gekozen tot nieuwe leider van het land. Maar als hij zijn beloftes daadwerkelijk nakomt ontstaat...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK