Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

februari
Angela Groothuizen – Lueke Bingevrijdag 28 februari ‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen. Samen...Meer info »
maart
Hanneke Rouw & Sofia Vasheruk – Rachmaninoff / Brahmszondag 1 maart Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland getoerd met cello suites en sonates van o.a. Bach, Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Brahms, Saint-Saëns, Grieg en Rachmaninoff. Vanwege het succes van deze...Meer info »
Leids Cabaret Festival – De Finalistenzaterdag 7 maart Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond...Meer info »
De Eendracht Den Ilp, voorjaarsconcert in de KunstGreepzondag 8 maart Nederlands Fanfare Kampioen 1e divisie Fanfare De Eendracht uit Den Ilp (Noord-Holland) brengt bruisende blaasmuziek op het hoogste niveau. Met liefde voor muziek laten de 45 muzikanten o.l.v. dirigent Marcel Visser elk concert tot...Meer info »
Veldhuis en Kemper – Try Out Nieuw programma UITVERKOCHTvrijdag 13 maart Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, ‘Geloof ons nou maar’, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende...Meer info »
Crescendo met het voorjaarsconcert in theater de KunstGreepzaterdag 14 maart Crescendo Oostzaan geeft het jaarlijkse voorjaarsconcert met speciale gasten in Theater de Kunstgreep. Over Crescendo Christelijke muziekvereniging “Crescendo” werd op 1 november 1912 opgericht. Crescendo heeft een uitgebreid...Meer info »
Vocality Productionst, Theater de KunstGreepzondag 15 maart De getalenteerde groep Vocality Productions die vorig jaar History of musicals naar het theater bracht komt met een gloednieuwe show! De zestien talenten uit Zaanstad en omstreken zijn opnieuw de repetitiezaal in gedoken en brengen 15...Meer info »
Luchtkasteel scholenvoorstellng in Theater de KunstGreepvrijdag 20 maart KDV Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Dit kindercentrum ligt centraal in de wijk. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren. We hebben beneden vier prachtige ruimtes die allemaal grenzen aan...Meer info »
Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginnerszaterdag 21 maart Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
Bel Canto de Musical de Jantjes in theater de KunstGreepzaterdag 28 maart - zondag 5 april De vereniging bestaat op dit moment uit vijf afdelingen: een operettekoor, een musicalgroep, een jeugdkoor, een seniorenkoor en een popkoor voor vrouwen. Bel Canto is in deze vorm de grootste zangvereniging van Nederland. Dat had Annie...Meer info »
april
Bevrijdingsconcertzaterdag 18 april 75 jaar bevrijding wordt landelijk gevierd, dus 18 april staat geheel in het teken van de bevrijding, de hoop, de weg er naartoe en het feest als het zover is. Het prachtige D-Day en natuurlijk ook Soldaat van Oranje mogen niet ontbreken,...Meer info »
Oudheidkamer donateursmiddagzondag 19 april Openingstijden Dins- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op Leliestraat 1, Oostzaan. Heeft u oude foto’s? Foto’s kunt u het beste laten inscannen op de dinsdagen: er zijn dan meer vrijwilligers aanwezig met kennis...Meer info »
Bonte Hond – Pak ‘mzondag 26 april Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar- aangeren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste...Meer info »
mei
Martijn Koning – Geannuleerdvrijdag 1 mei Helaas heeft Martijn Koning besloten zijn volledige tour af te gelasten. Hij heeft langer tijd nodig om zijn voorstelling beter te maken. De voorstelling was al zo goed als uitverkocht, dus iedereen die een kaartje heeft besteld/gekocht...Meer info »
Harmonycorps Tuindorp voorjaarsconcert in theater de KunstGreepzaterdag 9 mei Concert dat in het teken staat van 75 jaar bevrijding Meer info »
Percossa – Unplugged (Try out)zaterdag 23 mei Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie...Meer info »
juni
Theaterschool Thomuzz in theater de KunstGreepzaterdag 20 juni Musicallessen volg je bij Thomuz Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema...Meer info »
Dansschool NVHer, Einddans presentatie, KunstGreep zondag 21 juni Dansschool NVHer is een jong, groeiend en dynamische dansschool onder leiding van Natasja van Hees.   Vele dansers van jong tot oud hebben hun plekje al gevonden in het veelzijdige lesaanbod van diverse opgeleide docenten. De...Meer info »
DanceMatic, danspresentatie, KunstGreepzaterdag 27 juni - zondag 28 juni Presentatie van de vele dansstijlen waarin DanceMatic les in geeft. Meer info »
Hart in de rondtezondag 28 juni Een Open Dag, een Beleef Dag, een Ontdek Dag, een Geniet Dag 28 juni 2020 Het Hart in de rondte ) “We gane het hart in de rondte” Zo heette dat vroeger als je een stevige wandeling of fietstocht ging maken door Den...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK