Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
augustus
Jubileum expositie fotoclub Zaanlandwoensdag 28 augustus - maandag 30 september Jubileum expositie fotoclub Zaanland nu in centrumcomplex De Kunstgreep in Oostzaan. Fotoclub Zaanland bestaat dit jaar 90 jaar. Een reden om dit jaar met een jubileum expositie driemaal in de Zaanstreek te exposeren. In Zaandijk, Zaandam...Meer info »
september
Javier Guzman – Guzmánzaterdag 21 september Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende avondvullende show, ‘Guzmán’. Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’...Meer info »
Sara Kroos – Verte (Try Out) zaterdag 28 september Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: ‘Verte’! Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar...Meer info »
oktober
Ton Kas – Best of… (Try Out) UITVERKOCHTvrijdag 4 oktober UITVERKOCHT!! “Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen...Meer info »
Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten….zondag 6 oktober Mol komt boven om te kijken of de zon al op is, als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren…...Meer info »
Arjan Ederveen/Jack Wouterse – Zinzaterdag 12 oktober Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen ons opnieuw een bonte stoet aan personages voor. We zien twee TV-koks op leeftijd. De TV-sterren worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden...Meer info »
Tim Akkerman – Tim sings The Bossvrijdag 18 oktober Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme Bruce Springsteen fan. Zijn songs, zijn prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance is een grote inspiratiebron voor de Haagse muzikant. In navolging...Meer info »
Paul Haenen – Haenen brengt vreugde (Try Out)vrijdag 25 oktober Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor...Meer info »
Henry van Loon – Onze Henrydonderdag 31 oktober Je bedenkt het niet, maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten gaat en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: “Dit was nu echt weer iets voor onze Henry.” “Onze...Meer info »
november
Concordia met BB'6 in theater de KunstGreepzaterdag 2 november Het A-orkest is een harmonie orkest repeteert iedere dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in het verenigingsgebouw. Het orkest telt op dit ruim 30 leden en staat onder leiding van Esther Hoek. Het orkest speelt graag werken die...Meer info »
Vrijdag en Sandifort – Voorlopig voor altijdvrijdag 8 november Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen alweer hun vierde voorstelling op rij. De vorige show, ‘Vrijdag vs Sandifort’, werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen. “Er...Meer info »
Dancing Days, najaarsdanspresentatie in de KunstGreepzaterdag 9 november Charming Dancing Days is een actieve dansschool met een breed aanbod. Voor ieder wat wils. Meer info »
Bel Canto nacht in venetiezaterdag 16 november - zondag 24 november De jonge hertog van Urbino komt elk jaar met carnaval naar Venetië. De oude senator Delacqua wil zijn mooie vrouw Barbara behoeden voor de verleidingskunst van de hertog en stuurt haar daarom naar een klooster in Murano. Barbara...Meer info »
De Partizanen – Het leven an sichvrijdag 29 november De voorstelling ‘Het leven an sich’ is een offline experience om je vingers bij af te likken. Vanuit de nabije toekomst kijken De Partizanen terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdgeest en vragen...Meer info »
VanWyck – An average womanzaterdag 30 november De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck brak het afgelopen jaar door met haar debuut album ‘An Average Woman’. Haar warme stem, sterke teksten en sfeervolle folk werden overladen met recensies vanuit de hele wereld en juichend...Meer info »
december
Karin Bloemen – Karinvrijdag 6 december Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In het puur muzikale programma ‘Karin’ gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek en komt...Meer info »
Kasper van der Laan – 1 kilovrijdag 13 december Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper...Meer info »
26 e Kerstconcert van Bel Canto in theater de KunstGreepvrijdag 20 december Alweer de 26 ste editie van het zeer bekende kerstconcert van het jeugd- senioren en popkoor van Bel Canto. Meer info »
26 e Kerstconcert van Bel Canto in theater de KunstGreepzaterdag 21 december Alweer de 26 ste editie van het zeer bekende kerstconcert van het jeugd- senioren en popkoor van Bel Canto. Meer info »
januari
Nieuwjaarconcert van de Oostzaanse muziekverenigingen in het Atrium.zaterdag 4 januari Elk jaar staan de Oostzaanse muziekverenigingen in het Atrium voor het alom bekende nieuwjaarsconcert. De entree is gratis. Meer info »
Renee van Bavel – “Mensenkind”donderdag 9 januari Op vriendelijk verzoek en een lang gekoesterde wens: Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen. In ‘Mensenkind’ verbindt Renee van Bavel het werk van Van Veen met haar eigen...Meer info »
René van Meurs – Hunkert (Try Out)vrijdag 10 januari Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets....Meer info »
Amicitia nieuwjaarsconcert in de KunstGreepzondag 12 januari Elk jaar geeft de uit landsmeer komende Amicitia het nieuwjaarsconcert in de KunstGreep. Meer info »
Meneer Monster – Rovers 3+zondag 19 januari Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op...Meer info »
Steffen Morrison – Art of being humanzaterdag 25 januari Steffen Morrison speelt al jarenlang samen met zijn band de festivals en clubs plat in de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown. Net als die soul-iconen is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste...Meer info »
Roué Verveer/Lucinda Sedoc (Try Out)vrijdag 31 januari Een uniek dubbeloptreden in try-out! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daarmee elke zaal plat speelt. Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met alweer zijn negende...Meer info »
februari
Steef de Jong – SISI BOYvrijdag 7 februari In zijn vorige eenmansoperettes ‘Ludwig’, ‘Straussvogel’ en ‘Groots en meeslepend wil ik leven’ speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In ‘SISI BOY’ deelt Steef...Meer info »
Concordia, valentijnsconcert in theater de Kunstgreepzaterdag 15 februari Een speciaal concert van Concordie Oostzaan. Meer info »
Baldych-Courtois-Telderman: The reinvented pianotriozondag 16 februari Dit supertrio transformeert de eeuwenoude, klassieke formatie van viool, cello en piano tot een kolkende muzikale ervaring. Het gezelschap is na hun eerste ontmoeting op weg naar hun debuutalbum, dat zal uitkomen in 2020. De Poolse violist...Meer info »
Angela Groothuizen – Lueke Bingevrijdag 28 februari ‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen. Samen...Meer info »
maart
Hanneke Rouw & Sofia Vasheruk – Rachmaninoff / Brahmszondag 1 maart Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland getoerd met cello suites en sonates van o.a. Bach, Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Brahms, Saint-Saëns, Grieg en Rachmaninoff. Vanwege het succes van deze...Meer info »
Leids Cabaret Festival – De Finalistenzaterdag 7 maart Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond...Meer info »
De Eendracht Den Ilp, voorjaarsconcert in de KunstGreepzondag 8 maart Nederlands Fanfare Kampioen 1e divisie Fanfare De Eendracht uit Den Ilp (Noord-Holland) brengt bruisende blaasmuziek op het hoogste niveau. Met liefde voor muziek laten de 45 muzikanten o.l.v. dirigent Marcel Visser elk concert tot...Meer info »
Veldhuis en Kemper – Try Out Nieuw programmavrijdag 13 maart Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, ‘Geloof ons nou maar’, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende...Meer info »
Crescendo met het voorjaarsconcert in theater de KunstGreepzaterdag 14 maart Crescendo Oostzaan geeft het jaarlijkse voorjaarsconcert met speciale gasten in Theater de Kunstgreep. Over Crescendo Christelijke muziekvereniging “Crescendo” werd op 1 november 1912 opgericht. Crescendo heeft een uitgebreid...Meer info »
Musical concert, Theater de KunstGreepzondag 15 maart Wij zijn een initiatief van 16 jonge studenten die dit jaar spontaan begonnen zijn met het produceren van ons eigen musical concert. Dit is heel goed gegaan en willen wij dit in 2020 nog een keer doen! Het gaat puur om de geweldige...Meer info »
Luchtkasteel scholenvoorstellng in Theater de KunstGreepvrijdag 20 maart KDV Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Dit kindercentrum ligt centraal in de wijk. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren. We hebben beneden vier prachtige ruimtes die allemaal grenzen aan...Meer info »
Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginnerszaterdag 21 maart Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
Bel Canto de Mucical in theater de KunstGreepzaterdag 28 maart - zondag 5 april In 2018 werd bekend dat het Concert in Kerstsfeer, door Bel Canto jarenlang uitgevoerd in de Oostzaanse Grote N.H. Kerk, vanaf 2018 jaarlijks in Theater de KunstGreep gegeven zal worden. Met groot succes hebben deze concerten plaatsgevonden. Na...Meer info »
april
Excelsior, het voorjaarsconcert in theater de KunstGreepzaterdag 18 april Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
Oudheidkamer donateursmiddagzondag 19 april Openingstijden Dins- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op Leliestraat 1, Oostzaan. Heeft u oude foto’s? Foto’s kunt u het beste laten inscannen op de dinsdagen: er zijn dan meer vrijwilligers aanwezig met kennis...Meer info »
Bonte Hond – Pak ‘mzondag 26 april Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar- aangeren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste...Meer info »
mei
Martijn Koning – Koning van de toekomstvrijdag 1 mei Martijn Koning heeft gelukkig energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy....Meer info »
Harmonycorps Tuindorp voorjaarsconcert in theater de KunstGreepzaterdag 9 mei Concert dat in het teken staat van 75 jaar bevrijding Meer info »
Percossa – Unplugged (Try out)zaterdag 23 mei Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie...Meer info »
juni
Theaterschool Thomuzz in theater de KunstGreepzaterdag 20 juni Musicallessen volg je bij Thomuz Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema...Meer info »
Dansschool NVHer, Einddans presentatie, KunstGreep zondag 21 juni Dansschool NVHer is een jong, groeiend en dynamische dansschool onder leiding van Natasja van Hees.   Vele dansers van jong tot oud hebben hun plekje al gevonden in het veelzijdige lesaanbod van diverse opgeleide docenten. De...Meer info »
DanceMatic, danspresentatie, KunstGreepzaterdag 27 juni - zondag 28 juni Presentatie van de vele dansstijlen waarin DanceMatic les in geeft. Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK