Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

februari
Lisa Ostermann – Met z’n allenvrijdag 4 februari Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Tijdens de finalistentour deed zij in dat jaar ook Theater de KunstGreep aan en liet zij...Meer info »
Meneer Monster – De Winter Gruffalo 3+zondag 6 februari Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en...Meer info »
Kieran Goss & Annie Kinsella – ‘Oh, the starlings’donderdag 10 februari De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brachten hun eerste officiële duoalbum “Oh The Starlings” uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour. Kieran Goss is een van Ierland’s...Meer info »
HANS DORRESTIJN – ‘T HOUDT EEN KEER OPzaterdag 12 februari Hans Dorrestijn: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding,...Meer info »
Amicitia Landsmeerzondag 13 februari Muziekvereniging Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, twee jeugdorkesten en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk mensen muziek laten maken...Meer info »
René van Meurs – 2636 (try-out)zaterdag 19 februari Schipluiden is een bijzonder dorp; alles leeft, bruist, sputtert tegen en beweegt. Je krijgt de wind van voren als iets niet zint, maar windje mee als ze in je geloven. En tegelijkertijd kan het ook een hele fijne windstille plek zijn....Meer info »
Kees Prins Paul de Munnik & JP den Tex – De Vertalingen (try-out)zaterdag 26 februari Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex vertaalden 20 iconische popsongs uit de 60’er en 70’er jaren van de vorige eeuw. Liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robertson en Neil Young. In dit theaterconcert...Meer info »
maart
Guido Weijers – Masterclass Gelukvrijdag 4 maart Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido Weijers blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk...Meer info »
Rayen Panday – Focus (try-out)vrijdag 11 maart Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd. Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen...Meer info »
Martyn Joseph – In concertzaterdag 12 maart Martyn Joseph is een folk/singer-songwriter uit Cardiff (Wales). Hij maakt muziek in de stijl van Billy Bragg en Luka Bloom en wordt ook wel de Welsh Springsteen genoemd. In zijn eigen land, maar ook in met name Canada en in de US, heeft...Meer info »
Van der Laan en Woe – NG (Try-out) 2 voorstellingenwoensdag 16 maart - donderdag 17 maart Van der Laan en Woe zijn terug in de theaters! De afgelopen tijd sleepten Niels en Jeroen ons door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier. Nu komen zij met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor...Meer info »
Luchtkasteel met een scholenvoorstellingvrijdag 18 maart Informatie volgt. Meer info »
JORIS LINSSEN & CARAMBA – NIEUWE STREKENzaterdag 19 maart Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave. Een...Meer info »
Jong en Groot Excelsior Amsterdamzondag 20 maart Jeugdorkest Jong Excelsior Jong Excelsior bestaat sinds 1926 en is hiermee het oudste jeugdorkest van Amsterdam. Het is een harmonieorkest met houtblazers, koperblazers en slagwerkers. Het orkest telt momenteel ca. 14 leden, met een...Meer info »
Ellen ten Damme – Barock (try-out)donderdag 24 maart Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous....Meer info »
Leids Cabaret Festival – De finalisten Ontdek de nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereldvrijdag 25 maart Voor jong cabarettalent is het Leids Cabaret Festival een mooie manier om de podia op geslingerd te worden. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met / voor het publiek. Want je kunt thuis voor de spiegel wel eindeloos oefenen,...Meer info »
Excelsior Oostzaanzaterdag 26 maart Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
april
Bel Canto de Jeugdige Misical club van lelijke kinderenzaterdag 9 april Schone straten, gratis amusement en geen lelijke kinderen meer. Dat belooft Generaal Isimo. En wie wil dat nou niet? Natuurlijk wordt hij gekozen tot nieuwe leider van het land. Maar als hij zijn beloftes daadwerkelijk nakomt ontstaat...Meer info »
Patricia Goduto met Code Roodvrijdag 22 april Code Rood gaat over het autobiografische verhaal van Patricia Goduto. Voor iedere gil een pil. Zo begon haar gebruik van oxazepam en lorazepam. Wat Patricia niet in de gaten heeft is dat zij hier langzaam maar zeker aan verslaafd raakt...Meer info »
mei
Martine Sandifort – Namasteetjesvrijdag 6 mei Vorig jaar stond Martine Sandifort al samen met Remco Vrijdag in Theater de KunstGreep. Met de hilarische voorstelling Voorlopig voor Altijd kregen zij Oostzaan aan hun voeten met hun voorstelling over het huwelijk. Nu is Martine terug....Meer info »
juni
BEL CANTO vrijdag 17 juni - zondag 19 juni Het is nog niet bekend welke musical gespeeld gaat worden. Zodra we meer weten zetten we het op de site. Meer info »
juli
St. MusicalOpera presenteert Tsjechov in theater de KunstGreepvrijdag 1 juli - zaterdag 2 juli Alles wat ik totnogtoe geschreven heb en waarvoor ik de premie gekregen heb, zal nog geen tien jaar in de herinnering der mensen voortleven.' Dat schrijft Tsjechov op 10 oktober 1888 aan zijn uitgever Soevorin. Tsjechov heeft net...Meer info »
september
Paulien Cornelisse – Aanstalten (try out)vrijdag 9 september ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer...Meer info »
SUPER SEPTEMBER ZONDAGzondag 11 september Oldtimers op het plein, oudheidkamer in het theater en de computerclub in de Raadzaal. voor een ieder is er wat te beleven op Super September Zondag. Meer info »
november
Stefano Keizers – Hans Teeuwen (try-out)vrijdag 11 november De tweede theatervoorstelling van Stefano Keizers, Sorry Baby, werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2022 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK