Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

september
Super September Zondag Kerkplein en KunstGreepzondag 6 september Ieder jaar is er op het kerplein de oldtimers dag van Oostzaan. Binnen in de KunstGreep is er dan een presentatie van de Oudheidkamer in het theater en van de Computerclub CVOO in de raadzaal. de toegang voor dit druk bezochte evenement...Meer info »
ABBA extra small Theater de KunstGreepzaterdag 12 september Stalkers, sleutelparty’s en kaviaar. Een theater concert vol bekende songs en inside story’s over de Zweedse hitmachine ABBA De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier,...Meer info »
oktober
Vocality Productions, Theater de KunstGreepzondag 4 oktober De getalenteerde groep Vocality Productions die vorig jaar History of musicals naar het theater bracht komt met een gloednieuwe show! De zestien talenten uit Zaanstad en omstreken zijn opnieuw de repetitiezaal in gedoken en brengen 15...Meer info »
MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZESzaterdag 10 oktober Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes. Samen met zijn band brengt hij op geheel eigen en unieke wijze de hits van Hazes terug naar de theaters, dit najaar. We zijn zeer verheugd dat hij ook naar Oostzaan komt! In Martijn Fischer Zingt...Meer info »
Martijn Koning – Koning van de toekomstvrijdag 16 oktober Martijn Koning heeft zichzelf een pauze cadeau gedaan. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegen-natuurlijks. Waar anderen even uitpuffen, stroopte hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Wat gaat die pauze met...Meer info »
Bevrijdingsconcert van Excelsiorzaterdag 24 oktober 75 jaar bevrijding wordt landelijk gevierd, dus 18 april staat geheel in het teken van de bevrijding, de hoop, de weg er naartoe en het feest als het zover is. Het prachtige D-Day en natuurlijk ook Soldaat van Oranje mogen niet ontbreken,...Meer info »
november
Bel Canto de Musical de Jantjes zaterdag 21 november - zondag 29 november In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen...Meer info »
maart
Percossa – Unplugged (Try out) verplaatstzaterdag 13 maart In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Percossa verplaatst.  Iedereen die al een kaart gekocht heeft, krijgt hier zo snel mogelijk bericht […]Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor...Meer info »
mei
Arnout van den Bossche – vrijdag 7 mei VERPLAATST NAAR 07 mei 2021. KAARTEN BLIJVEN GELDIG. WACHT AUB MAIL AF. Meer info »
september
Veldhuis en Kemper – verplaatst vrijdag 3 september VERPLAATST NAAR DINSDAG 03 SEPTEMBER 2021. KAARTEN BLIJVEN GELDIG. WACHT AUB DE MAIL AF. Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK