Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Theateragenda en kaartverkoop professionele voorstellingen

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Via de link hieronder kunt u kaarten bestellen.

Bezoek de website »
mei
expositie in de kunstgreepwoensdag 16 mei - maandag 11 juni Jelle Bakker exposeert van 16 mei tm 11 juni in de Kunstgreep Al ruim 30 jaar maakt deze kunstenaar aquarellen en olieverfdoeken. Jelle is een oudgediende als het gaat om kunst in Oostzaan. Dertig jaar geleden nam hij het penseel op en...Meer info »
Zaanse Theaterschool i.s.m. Dansstudio 2 brengt Snorro in de KunstGreepzaterdag 26 mei Snorro, de gemaskerde held. Suikersmokkel, nieuwe romances en treingevechten met de zwier van een lasso en de scherpte van een cactusnaald Zaanse Theaterschool i.s.m.           Dansstudio2    ...Meer info »
juni
Bel Canto, jeugd musical, Het geheim van de grote gatenkaaszaterdag 2 juni Het geheim van de grote gatenkaas "Na nana na-na! Micky is een muisje!" Maar Micky is geen muisje, maar een gevoelig meisje, dat er niet goed tegen kan dat ze met haar naam wordt gepest. Maar wat doe je tegen pesten?   Behalve...Meer info »
Harmoniecorps Tuindorp, Voorjaarsconcertzondag 3 juni Het grote orkest van HCT bestaat uit ruim 50 enthousiaste muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een prettige manier met elkaar muziek te maken. Het repertoire is breed: bewerkingen van klassieke...Meer info »
Ronald Goedemondt met Jasper van der Veen (try out)donderdag 7 juni Ronald Goedemondt werkt aan een nieuw programma, dat ongetwijfeld opnieuw een onnavolgbare stroom van goed geplaatste grappen zal bevatten. De meesterkomiek wordt geprezen om zijn aanstekelijke absurdisme en frisse logica. Op donderdag...Meer info »
Popkoor en seniorenkoor van Bel Canto, Concerto del Atrium del KunstGreepzondag 10 juni Elk jaar brengen het popkoor en het seniorenkoor van Bel Canto hun liederen ten gehore in het Atrium van de KunstGreep. De toegang is vrij. Meer info »
juli
Thomuz theaterschool met de eindjaaruitvoeringzaterdag 7 juli Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema kinderfeestjes in de vorm van een...Meer info »
O.B.S. de Kweekvijver eind musical in de KunstGreepdinsdag 17 juli OBS de Kweekvijver is een openbare basisschool in Oostzaan. Dagelijks geven we met veel plezier les aan onze ruim 300 leerlingen. We stellen hoge eisen op cognitief, cultureel, sportief, sociaal- en emotioneel gebied. De kinderen krijgen...Meer info »
augustus
Kermis Oostzaandonderdag 2 augustus - zondag 5 augustus Elk jaar weer op de eerste donderdag van augustus is de kermis van Oostzaan. Op en rond het Kerkplein in het centrum van Oostzaan staan de tal van kermis atricties met de terrassen uitgesteld. kortom een en al gezelligheid in Oostzaan Meer info »
september
Ton Kas, Kakmakervrijdag 7 september Na het overweldigende succes van ‘Eerste Klootviool’ en ‘JABROER’ tapt Ton Kas in ‘KAKMAKER’ opnieuw moppen tot je scheelziet van het lachen. Want daar doet hij het voor, onder het motto: ellende hebben...Meer info »
SuperSeptemberZondagzondag 9 september Op de eerste september zondag zijn er rond de KunstGreep tal van evenementen te vinden. Op het Kerkplein staan de oldtimers uitgestald om bezichtigt te worden. In de Raadzaal geeft de Oostzaanse computer vereniging CVOO een presentatie...Meer info »
Paul de Munnik, Goed jaar (try out)vrijdag 14 september Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum ‘Goed Jaar’ komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma. Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren...Meer info »
Nederlands Jeugdstijkorkest o.l.v. Karel den Hertog in de Grote Kerkzaterdag 15 september Het Nederlands Jeugd Strijkorkest is hét strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. Onder de leden bevinden zich vergevorderde leerlingen van jong-talentklassen of vooropleidingen van de conservatoria, alsmede...Meer info »
Dolf Jansen, Beeldenstorm (oudjaar 2018) (Try Out)zaterdag 22 september Het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels) van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Of gewoon racisten waren, massamoordenaars,...Meer info »
Meneem Monster, De Gruffalo (3+)zondag 23 september Zondag 23 september 2018 | 11.00 uur & 14.30 uur | Jeugd 3+ | € 12,50 Hij heeft oranje ogen, een tong zo zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt...Meer info »
Besloten feest in het theaterzaterdag 29 september Theater de KunstGreep is ook uitermate geschikt voor grotere bijeenkomsten. vraag naar de mogelijkheden. Meer info »
oktober
Lebbis, De Bovengrensvrijdag 5 oktober Jarenlang heeft Lebbis met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering gesprekken gehad. Gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. En vooral, schieten we...Meer info »
Radio 9 jubileum feestzaterdag 6 oktober volgt Meer info »
Herman in een bakje Geitenkwark, Verplicht spelenzaterdag 13 oktober Met hun eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang en absurde verzinsels bezorgde Herman in een bakje Geitenkwark al menig bezoeker een prima avond. Wilt u lachen? Huilen? Denken? Voelen? Lekker achteroverleunen? Of op het puntje van uw...Meer info »
Arie & Silvester, WIE? (try out)vrijdag 19 oktober De mannen die jarenlang werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘best of show’ worden alle onvergetelijke acts afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door...Meer info »
Esther Scheldwacht & Kees Hulst, Laatste dagenzaterdag 20 oktober ‘Laatste Paar Dagen’ is een verhaal over een ontmoeting, over liefde die plotseling toeslaat, over een leven dat eindigt en een leven dat begint. Een man op leeftijd wordt op de intensive care binnengebracht. Het is Rein Tas,...Meer info »
Osiris Pianotrio in de Grote Kerkzaterdag 27 oktober In 1988 sloegen drie veelbelovende jonge solisten met een intense passie voor de kamermuziek de handen ineen om het Osiris Trio te vormen. Het pianotrio wist zich al snel te positioneren als een toonaangevend Nederlands ensemble door...Meer info »
november
Luchtkasteel met een herfst uitvoering in de KunstGreepvrijdag 2 november Buitenschoolse opvang Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Het ligt centraal in de wijk. We hebben boven twee  prachtige ruimtes waar we twee groepen in opvangen en beneden delen we een...Meer info »
Iris Hond, Bewogenzaterdag 3 november Pianiste Iris Hond brak wereldwijd door met ‘Dear World’. In het theaterconcert ‘Bewogen’ vertelt ze wat haar inspireerde om dit prachtige album te maken. Het is een boeiende vertelling over het leven van een opmerkelijke...Meer info »
Muziekvereniging De Eendracht Den Ilp in De KunstGreepzondag 4 november Onze fanfare komt uit in de 1e divisie, de hoogste afdeling van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) en werd in zowel 2014 als 2018 Nederlands Kampioen 1e divisie op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen...Meer info »
WOV Muziek festival in de KunstGreepvrijdag 9 november Verdere info volgt. Meer info »
Thomas Acda, Motel (try out)zaterdag 10 november Sinds het stoppen van Acda en de Munnik broeit bij Thomas Acda het idee om een solovoorstelling te maken, maar steeds kwamen er andere interessante dingen voorbij, zoals de regie voor twee films en musicals als ‘Fiddler on the Roof’....Meer info »
Bel Canto met Orpheus in de Onderwereld, de Kunstgreepzaterdag 17 november - zondag 25 november Het botert niet echt tussen Orpheus en zijn echtgenote Eurydice. Hij vindt haar een lichtekooi en zij vind hem een saaie piet. Wanneer Eurydice naar de onderwereld wordt meegenomen door Pluto, die vermomd als herder een heimelijke relatie...Meer info »
Patrick Laureij, Nederlands Hoop (try out)vrijdag 30 november Cabaretier Patrick Laureij a.k.a. de Knotmaestro was voor zijn eerste avondvullende show ‘Dekking Hoog’ genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop 2017 en komt nu met zijn tweede show ‘Nederlands Hoop’ naar...Meer info »
december
Lenette van Dongen – Paradijskleier (try-out) zaterdag 8 december Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op...Meer info »
Spinvis – In werkelijkheidvrijdag 14 december Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. ‘In Werkelijkheid’ speelt zich af in...Meer info »
Concordia i.s.m. Uitgeester Harmonie, Kerstconcert in de KunstGreepzaterdag 15 december Kerst vier je samen en daarom zal muziekvereniging Concordia onder leiding van Esther Hoek op 15 december in samenwerking met de Uitgeester Harmonie een kerstconcert verzorgen in de KunstGreep. Dit concert zal in het teken staan van de...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.vrijdag 21 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren, en voor het eerst in De KunstGreep Oostzaan!   Vol...Meer info »
Bel Canto Concert in Kertsfeer, senioren-, Pop- en Jeugdkoor.zaterdag 22 december Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens dit traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt voor u gezongen door maar liefst drie van onze koren, en voor het eerst in De KunstGreep Oostzaan!   Vol...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2018 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK