Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

juni
Scholenvoorstellingvrijdag 25 juni Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
Trijntje Oosterhuis In Theater de KunstGreepwoensdag 30 juni Na meer dan een half jaar gesloten te zijn kunnen we eindelijk weer onze deuren openen voor ons publiek. En dat doen we natuurlijk met een klapper. Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis “heropent” ons theater met een prachtig...Meer info »
juli
Scholenvoorstellingvrijdag 2 juli Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
Sadettin Kirmiziyüz – Citizen K.zaterdag 3 juli De voorstelling Citizen K. van theatermaker Sadettin Kirmiziyüz werd in 2019 lovend ontvangen en als een van de beste voorstellingen van het seizoen geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. En nu is Citizen K. terug! Met...Meer info »
Scholenvoorstellingmaandag 5 juli Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
Scholenvoorstellingdinsdag 6 juli Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
Scholenvoorstellingwoensdag 7 juli Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
Scholenvoorstellingdonderdag 8 juli Scholen komen ook graag naar de KunstGreep voor een voorstelling of hun eindjaars optreden. Meer info »
september
VELDHUIS EN KEMPER – HOU DAT VASTdonderdag 2 september Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe voorstelling van het...Meer info »
ALEXANDER BROUSSARD SPEELT BILLY JOELdonderdag 9 september In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt...Meer info »
SUPER SEPTEMBER ZONDAGzondag 12 september Oldtimers op het plein, oudheidkamer in het theater en de computerclub in de Raadzaal. voor een ieder is er wat te beleven op Super September Zondag. Meer info »
DOLF JANSEN – BIJNAzaterdag 18 september Tussen al zijn oudejaarsvoorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In 2018 leidde dat tot een tour met westcoast-muziek, in het voorjaar van 2021 gaat Dolf verhalen vertellen. Op 16 januari 2021...Meer info »
oktober
DIRK SCHEELE – IN HOLLAND STAAT EEN HUIS uitverkochtzondag 10 oktober Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis...Meer info »
november
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE – BURN OUT VOOR BEGINNERS / UITVERKOCHTvrijdag 26 november Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag...Meer info »
PUELLAE KWARTET IN CONCERT zondag 28 november 4 jonge, enthousiaste, getalenteerde musici. Alle vier studeren zij aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Drie violistes en een celliste, die samen garant staan voor een hele mooie muzikale middag. Op zondagmiddag 1 november...Meer info »
januari
ALEX PLOEG – EGOzaterdag 22 januari Alex Ploeg werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands...Meer info »
februari
HANS DORRESTIJN – ‘T HOUDT EEN KEER OPzaterdag 12 februari Hans Dorrestijn: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding,...Meer info »
maart
JORIS LINSSEN & CARAMBA – NIEUWE STREKENzaterdag 19 maart Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave. Een...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK