De KunstGreep, het bruisende hart van Oostzaan

Op deze site de mogelijkheden binnen centrumcomplex de KunstGreep en de agenda van de evenementen in Oostzaan.

Uitgelicht
Fright Night bij ijsclub Centrum aan de Twiskewegzaterdag 27 oktober Spookhuis op het terrein van Ijsclub Centrum. Elk jaar weer een spectakel. Meer info »
Binnenkort
Popkoor Prestige in theater de KunstGreepzaterdag 27 oktober Showkoor in Zaanstad! Onder leiding van topdirigent Olaf Windey Op dinsdag 24 mei 2016 is Popkoor Prestige Zaanstad van start gegaan! Onder leiding van  topdirigent Olaf Windey wordt wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00...Meer info »
Fright Night bij ijsclub Centrum aan de Twiskewegzaterdag 27 oktober Spookhuis op het terrein van Ijsclub Centrum. Elk jaar weer een spectakel. Meer info »
Iris Hond, Bewogenzaterdag 3 november Pianiste Iris Hond brak wereldwijd door met ‘Dear World’. In het theaterconcert ‘Bewogen’ vertelt ze wat haar inspireerde om dit prachtige album te maken. Het is een boeiende vertelling over het leven van een opmerkelijke...Meer info »
Luchtkasteel met een herfst uitvoering in de KunstGreepvrijdag 2 november Buitenschoolse opvang Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Het ligt centraal in de wijk. We hebben boven twee  prachtige ruimtes waar we twee groepen in opvangen en beneden delen we een...Meer info »
Osiris Pianotrio in de Grote Kerkzaterdag 27 oktober In 1988 sloegen drie veelbelovende jonge solisten met een intense passie voor de kamermuziek de handen ineen om het Osiris Trio te vormen. Het pianotrio wist zich al snel te positioneren als een toonaangevend Nederlands ensemble door...Meer info »

Uw evenement ook op deze site?

Organiseert u een evenement in de KunstGreep of in Oostzaan, vul dan het formulier in! Wij kijken of uw evenement in onze agenda past.

Evenement aanmelden »

Op zoek naar een zaal in Oostzaan?

De KunstGreep biedt u maatwerk waarbij persoonlijke service en flexibiliteit de kernbegrippen zijn. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk onze brochure en onze zalen om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden.

Onze zalen »
© 2018 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK