De KunstGreep, het bruisende hart van Oostzaan

Op deze site de mogelijkheden binnen centrumcomplex de KunstGreep en de agenda van de evenementen in Oostzaan.

Uitgelicht
Concordia, valentijnsconcert in theater de Kunstgreepzaterdag 15 februari Een speciaal concert van Concordia Oostzaan samen met het popkoor van Bel Canto. Meer info »
Binnenkort
Roué Verveer/Lucinda Sedoc (Try Out)vrijdag 31 januari Een uniek dubbeloptreden in try-out! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daarmee elke zaal plat speelt. Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met alweer zijn negende...Meer info »
Steffen Morrison – Art of being humanzaterdag 25 januari Steffen Morrison speelt al jarenlang samen met zijn band de festivals en clubs plat in de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown. Net als die soul-iconen is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste...Meer info »
Baldych-Courtois-Telderman: The reinvented pianotriozondag 16 februari Dit supertrio transformeert de eeuwenoude, klassieke formatie van viool, cello en piano tot een kolkende muzikale ervaring. Het gezelschap is na hun eerste ontmoeting op weg naar hun debuutalbum, dat zal uitkomen in 2020. De Poolse violist...Meer info »
Concordia, valentijnsconcert in theater de Kunstgreepzaterdag 15 februari Een speciaal concert van Concordia Oostzaan samen met het popkoor van Bel Canto. Meer info »
Steef de Jong – SISI BOYvrijdag 7 februari In zijn vorige eenmansoperettes ‘Ludwig’, ‘Straussvogel’ en ‘Groots en meeslepend wil ik leven’ speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In ‘SISI BOY’ deelt Steef...Meer info »

Uw evenement ook op deze site?

Organiseert u een evenement in de KunstGreep of in Oostzaan, vul dan het formulier in! Wij kijken of uw evenement in onze agenda past.

Evenement aanmelden »

Op zoek naar een zaal in Oostzaan?

De KunstGreep biedt u maatwerk waarbij persoonlijke service en flexibiliteit de kernbegrippen zijn. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk onze brochure en onze zalen om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden.

Onze zalen »
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK