Javier Guzman – In vertwijfeling verblijven (Oudejaarsconference 2021)

donderdag 4 november 20.15 uur
www.theateroostzaan.nl/javier-guzman-oudejaarsconference
Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: € 19.50 inclusief pauzedrankje
Koop tickets hier.

Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Want een memorabel jaar moet besproken worden. Dus is het tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Javier is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Hij beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. En hij neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit. Humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen.

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria. Op jonge leeftijd is hij met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Hij studeerde in 2003 af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, drie oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

Foto Petrovsky & Ramone

« Terug naar agenda
 
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK