Trijntje Oosterhuis In Theater de KunstGreep

woensdag 30 juni 19.15 uur en 21.15 uur
www.theateroostzaan.nl/30juni-trijntje-oosterhuis
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: € 27,50 inclusief paueze drankje
Koop tickets hier.

Na meer dan een half jaar gesloten te zijn kunnen we eindelijk weer onze deuren openen voor ons publiek. En dat doen we natuurlijk met een klapper. Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis “heropent” ons theater met een prachtig concept, waarmee ze eerder al op Instagram haar publiek verwende.

Trijntje Oosterhuis heeft met een carrière van ruim 25 jaar inmiddels met alle soorten samenstellingen van musici het podium gedeeld. In het voorjaar van 2021 maakt ze het kleiner en intiemer dan ooit, door samen met een gitarist haar “Lovestream Live” naar het theater te brengen. Akoestisch maar ó zo compleet.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid verzoekjes in te dienen of een nummer aan geliefden, een vriend, vriendin of een dierbare op te dragen. Van Total Touch tot aan Stevie Wonder en van Burt Bacharach tot aan De Zee. Een bijzonder persoonlijk concert waarin contact tussen Trijntje en het publiek centraal staat.

‘Lovestream Live’ komt voort uit een vast item van Trijntje in RTL Boulevard vanaf het begin van de Coronacrisis in maart jl.:

Foto Jaap Kroon Fototgrafie

« Terug naar agenda
 
© 2021 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK