IRIS HOND – HOME

zaterdag 14 november 19.15 uur en 21.15 uur
www.theateroostzaan.nl/iris-hond-home
Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: € 24.50 inclusief pauzedrankje

Solovoorstelling van pianiste en componiste Iris Hond.

De begrippen ‘thuis’ en ‘geborgenheid’ spelen een grote rol in het leven en werk van Iris Hond. Zo stond in haar vorige, veelgeprezen programma Bewogen haar eigen zoektocht naar geborgenheid centraal. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden. Ze zocht tevergeefs naar geborgenheid, naar een veilige plek, naar een thuis.

Wegens het succes van de tour van dit voorjaar komt Iris terug naar de theaters met een reprise van Home. En we zijn blij dat ze ook naar Oostzaan komt!

In deze voorstelling vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Mensen met een uitzonderlijke thuissituatie, die elk op eigen wijze op zoek zijn naar geborgenheid. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte noodgedwongen niet thuis kunnen wonen.

Iris vertelt de verhalen van mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot rondtrekkende nomaden. En alles daartussenin. Allemaal hebben ze eigen verhalen, die Iris vertaalt in unieke, door haar gecomponeerde muzikale brieven.

In Home laat Iris wederom zien dat ze een pianiste en componiste van wereldniveau is. Ze neemt haar publiek mee naar een wereld met muziek als verbindend element en laat zien waarom juist in deze tijd geborgenheid zo belangrijk is. Home, een avond die je aan het denken zet, ontroert en inspireert.

 

« Terug naar agenda
 
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK