Pierre Bokma en Peter Blok EEN MAN EEN MAN VERPLAATST

donderdag 22 oktober VERPLAATST
www.theateroostzaan.nl/programma
Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: [eventprice-unknown]
Koop tickets hier.

EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door Pierre Bokma en Peter Blok .

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.
Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

De pers over deze komedie:

‘De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van dit stuk, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.’ – Theaterkrant, ****

‘Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen’ – Het Parool

« Terug naar agenda
 
© 2020 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK