Luchtkasteel scholenvoorstellng in Theater de KunstGreep

vrijdag 20 maart volgt
www.tinteltuin.nl/locaties/het-luchtkasteel-kdv
Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: [eventprice-unknown]

KDV Het Luchtkasteel is gevestigd in ons mooie eigen kindercentrum Het Luchtkasteel. Dit kindercentrum ligt centraal in de wijk. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren. We hebben beneden vier prachtige ruimtes die allemaal grenzen aan een ruime hal, waar we gezamenlijk gebruik van kunnen maken en waar de kinderen samen kunnen spelen met kinderen van de andere groepen. De vier ruimtes zijn ingericht op de verschillende leeftijden van de groep. Het zijn alle vier verticale groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepen hebben verschillende hoeken zoals een huishoek een bouwhoek en eeb leeshoek. Ook in de gang zijn verschillende hoeken en speelmogelijkheden.
Aan de groepen grenst aan de achterkant van ons pand een prachtige tuin, die geheel omheind is. De tuin heeft een zandbak en een glijbaan, verschillende paadjes tussen planten en struiken door, waar de kinderen zich heerlijk kunnen verstoppen en lekker kunnen spelen. Tevens hebben we veel los buiten speelmateriaal, zoals fietsjes en ballen, speelgoed voor de zandbak.  Op Het Luchtkasteel staat buiten spelen hoog op ons lijstje van dingen die we doen op een dag.

« Terug naar agenda
 
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK