SuperSeptemberZondag

zondag 9 september 13.00 uur
Centrumcomplex Oostzaan
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: Gratis

Op zondag 9 september is het weer SuperSeptemberZondag in Oostzaan. Al enkele jaren clusteren Oldtimers Oostzaan, de Computervereniging en de Oudheidkamer hun activiteiten op een zondag in september. Daar zijn Radio 9 en de TwiskeNootjes van Excelsior inmiddels bij gekomen.
De Oldtimers staan vanaf 12.30 uur te blinken op het Kerkplein, waar ook Radio 9 en de TwiskeNootjes te zien en te horen zijn.
In de raadszaal en de Hofmanzaal verzorgt de Computervereniging vanaf 14.00 uur haar open dag, waarop ze tot ca. 16.00 uur hun kennis over computers willen demonstreren. In dezelfde tijd houdt de Oudheidkamer haar donateursmiddag in de Theaterzaal met films en andere beelden van het oude Oostzaan.
De Oudheidkamer verzorgt na 16.00 uur tot een uur of zeven weer een vrolijk café chantant et dansant met meester-accordeonist André Vrolijk en met een drankje en een hapje.
Al met al weer een bont programma, daar op het Kerkplein en omgeving, waar u van harte welkom bent en vooral niet moet schromen om op uw gemak van het ene onderdeel naar het andere te wandelen.
 

« Terug naar agenda
 
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK