Thomuz theaterschool met de eindjaaruitvoering

zaterdag 7 juli N.B.
www.theaterschool-zaandam.nl
Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan
Prijs: [eventprice-unknown]

Theaterschool THOMUZ geeft acteer- en musicallessen aan kinderen vanaf 2 jaar en aan volwassenen. Daarnaast hebben wij een popkoor voor volwassenen en een kindermusicalkoor. Tevens organiseren wij thema kinderfeestjes in de vorm van een musicalworkshop en verkopen wij musicalscripts en kunstprojecten.

Theaterschool THOMUZ is gevestigd in de wijk 't Kalf in Zaandam, vlakbij Amsterdam, Purmerend, Krommenie, Wormerveer, Wormer, Zaandijk. De musicallessen worden op diverse locaties in Zaandam gegeven. Ook beschikken wij over een eigen ruimte waar o.a. kinderfeestjes worden gegeven.

Jongerenmusical gaat over een mysterieuze kist

Ook dit jaar hebben de medewerkers van Thomuz een eigen musical geschreven. Met de inspiratie en ideeën van leerling Romy en stagiaire Rowena heeft Jeanette een humoristisch verhaal geschreven over een magische kist.

Wat er zo magisch aan is?
Dat kun je zien op 7 juli 2018 in Theater de Kunstgreep in Oostzaan. Dan worden er twee voorstellingen gegeven met kinderen van diverse basisscholen en de zaterdaggroep.

« Terug naar agenda
 
© 2019 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK